Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Neobični kućni ljubimci: Slavni na uzici šetaju magarce, kokoši

ŽIVOTINJSKO CARSTVO Dok mnogi uživaju u ljupkim psima i mačićima slavni žele biti drugačiji pa udomljuju magarce, kokoši, vukove, a neki su čak živjeli s lavovima

Foto: PA, Reuters/PIXSELL
13 komentara

Jennifer Garner

- Ako ne postoji Dan kokoši, stvarno bi trebao postojati. Moj život je s njom puno zanimljiviji. Upoznajte jednu od naših dama, Reginu George. Regina voli duge šetnje, osušene bube i kelj, a mrzi ugljikohidrate - napisala je Jennifer Garner (45) ispod objave na Instagramu na kojoj je pokazala kako šeta svog kućnog ljubimca.

Naime, glumica ima kokoš koju je nazvala Regina. Njezina ljubimica ime je dobila po ulozi Rachel McAdams u filmu 'Opasne djevojke'.

Lisa Bonet

Glumicu su u šetnji zatekli s magarcem, a ona i njezin suprug Jason Momoa (38) osim tog nesvakidašnjeg ljubimca imaju konje i psa.

Tori Spelling

Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell

Bijelu bantam kokoš po imenu Coco ima Tori Spelling (44). Inače, bantam kokoš je vrsta koja je ukrasna pasmina i ima bijelo 'pufasto' perje.

Paris Hilton

Foto: schreenshot 433 Instagram

Bogata nasljednica imala je kinkajoua koji se zvao Baby Luv. Riječ je o prašumskim sisavcima, vrlo egzotičnim životinjama. Baby Luv je ugrizao Paris Hilton (36) dok su se igrali pa se morala cijepiti protiv tetanusa.

Kristen Stewart

USA - "Personal Shopper" Premiere - Los Angeles | Autor: HPA/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: HPA/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Zvijezda 'Sumrak sage' ima vuka kojeg je nazvala Jack. Iako mnogi misle da je on strašan, Kristen Stewart (27) tvrdi da je Jack zapravo jako sladak.

Leonardo DiCaprio

FILE PHOTO: US actor Leonardo DiCaprio looks on prior to speaking on stage during the Paris premiere of the documentary film "Before the Flood" in Paris | Autor: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Za afričku ostrugastu kornjaču Leonardo DiCaprio (43) izdvojio je 2.000 kuna. Kupio ju je na jednom sajmu kad je ona imala 10 godina.

George Clooney

Suburbicon Premiere - Toronto International Film Festival 2017 | Autor: JPA/Press Association/PIXSELL Foto: JPA/Press Association/PIXSELL

Divlja svinja Max bila je kućni ljubimac holivudskog zavodnika Georgea Clooneya (56). Kada je Max uginuo 2006. godine, glumac je bio slomljen.

Tippi Hedren

USA - "The Bodyguard" Play Opening - Los Angeles | Autor: HPA/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: HPA/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

U vili Tippi Hedren (87) nekoliko su godina živjeli lavovi. Glumica ih je 1983. godine premjestila u sklonište za životinje koje je ona osnovala.

Salvador Dali

AFP/PIXSELL | Autor: AFP/PIXSELL Foto: AFP/PIXSELL

Legendarni umjetnik imao je također neobičnog kućnog ljubimca. Salvador Dali svog je mravojeda volio voditi u šetnju.

Naši partneri pišu
Message