Obavijesti

Show

Komentari 3

Neočekivani obrat: U duel idu Kristina i Anna, Aldo je spašen

Neočekivani obrat: U duel idu Kristina i Anna, Aldo je spašen
16

Aldo je dobio imunitet zato što je duša od čovjeka, čovjek koji ovoj farmi ovdje doprinosi najviše i gledatelji su to prepoznali i nagradili imunitetom, kazao je Ivan

VIDEO

Neočekivani obrat dogodio se u večerašnjoj emisiji. Iako je Gazdarica Anamarija izabrala Alda i Kristinu kao sluge vjerujući kako će svi dati šibicu Aldi te tako pozicionirati Kristinu kao prvu duelisticu, više šibica skupio je Aldo. Međutim, Aldo je spašen duela upravo zbog imuniteta kojega su mu osigurali gledatelji te je time Kristina postala prva duelistica, a za svog suparnika odabrala je Annu.

- Aldo je dobio imunitet zato što je duša od čovjeka, čovjek koji ovoj farmi ovdje doprinosi najviše i gledatelji su to prepoznali i nagradili imunitetom. Aldo ima vrlinu koju rijetko tko ovdje ima, a to je skromnost - zaključio je Ivan.

- Kristina je dala obećanje Matiji da će izbaciti Annu s farme jer je Anna ta koja unosi nemir na farmi - kazao je Ivica. 

Cijeli dan protekao je u nagađanju koga bi Kristina mogla izabrati za suparnika, ukoliko ona bude odabrana, a povod im je davala ona sama. 

- Drago mi je što sam uspjela u svojoj nakani da malo zamutim vodu farmerima samim tim što sam pustila priče tko je potencijalni drugi duelist. Svaki dan ispričam neku drugu priču i onda nitko nije na čisto tko to ide. Svi se boje za jednu do dvije osobe - priznala je Kristina.

Anna je, kako kaže, očekivala da će ju Kristina izazvati u duel. 

- Nisu me povrijedile nikakve izjave. Ja mislim da nisam nikoga ovdje pobijedila, ali sam im očito velika prijetnja ovdje - zaključila je, a po izlasku iz kuće poručila je Anamariji: 'Ako ja odem, onda ćeš ti opet biti Gazdarica'.

Kristina je u svoju kućicu za duelista otišla spokojno, uvjerena kako može pobijediti Annu.

- Znam da ja vodim duel i onaj tren kad krene duel, kad kažu tri, četiri sad, tad ću ja odlučiti što ja zapravo želim. Ako odlučim pobijediti, ja ću pobijediti, ako odlučim ići doma, ići ću doma - rekla je Kristina.

Nakon što su odabrani duelisti, farmeri su dan proveli u svojim zadacima i druženju. Posjetio ih je Mentor Joža te sa sobom doveo gospođu koja je farmere učila o sadnji i održavanju cvijeća i bilja.

Farmeri su se znatiželjno upijali svaku njezinu riječ, dok Ivan, priznaje, najviše voli konje na farmi. 

- Definitivno će mi biti ispušni ventil da pobjegnem od stvari koje se događaju u kući - kazao je Ivan koji smatra da bi na farmi bilo manje svađa ukoliko bi imali više životinja te zaključio: 'Nisam siguran da li su svi svjesni koliko smo zapravo sretni što smo izabrani da dođemo na ovu farmu'.

Blaženka tvrdi kako se nastoji kloniti svađa, međutim gledatelji su imali priliku vidjeti kako  je u zadnjih nekoliko dana imala par verbalnih okršaja s farmerima. Izuzev svega toga zaključuje: 'Mene ova farma smiruje. Prija mi ova priroda, čak se nekad čudim samoj sebi koliko toleriram neke ljude, jer u privatnom životu ih sigurno'.

Vidjeli smo kako sudbina farmera može biti vrlo prevrtljiva. Kristina i Anna odmjerit će snage u dvoboju, a vidjet ćemo tko će iz njega izaći kao pobjednik i vratiti se u kuću za farmere.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina