Obavijesti

Show

Komentari 10

Neozbiljne: Mihine djevojke se smočile dok su prale traktor

Neozbiljne: Mihine djevojke se smočile dok su prale traktor
3

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu' bilo je suza i iznenađenja. Jedna djevojka otišla je kući, a seoski zavodnici djevojkama su davali pomalo neobične zadatke

VIDEO

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu' bilo je suza i iznenađenja. Sunčan dan u Dalmaciji Vice je želio provesti s curama na jednom posebnom mjestu pa ih je iznenadio prekrasnim mjestom s pogledom na Tučepe, Makarsku, Hvar. 

- Zaslužile ste to i poslije vam kuham ručak, a nakon toga očekujem da dođete u moju sobu i masirate me - rekao je Vice. On je jedan od rijetkih farmera koji ima vrt na visokom Biokovu, u nacionalnom parku, gdje je odveo i djevojke koje su ostale zabezeknute. A dok su se Nada i Darinka adekvatno obukle za planinarenje, Božica je na Biokovo krenula u natikačama s povišenom petom, što je rezultiralo klizanjem i padanjem po puteljcima. Vice je djevojkama objasnio kako okopati luk i češnjak, a najbolje se snašla Darinka budući da je nerijetko okopavala i svoj vrt kod kuće. Nada je pak, kako je Vice opisao, izgledala kao da cijepa drva, a ne okopava vrt, na što je komentirala da ako mu nije dobra, neka je pošalje kući.

Cure su od Mihaela dobile zadatak oprati traktor, ali one su to malo neozbiljno shvatile.

Pokretanje videa...

00:32

- One misle da je to bilo sve što se tiče traktora za danas, no tu je tek početak - rekao je Miha. A budući da svaka seoska cura mora znati voziti traktor, Miha ništa nije prepustio slučaju. - Jeste kad vozile traktor? - pitao ih je Miha. Iako Sandra ima položen vozački i za traktor, nikad se nije usudila voziti ga, dok je Nikolina otkrila da ga je vozila prije desetak godina. Stoga je Miha, nakon kratkog tečaja vožnje, odlučio prvo njoj dati da pokuša. I Natalija je uspješno prošla put, ali ni Sandra ni Sara, iako nikada nisu vozile, nisu bile loše.

Žigine djevojke su svaki dan pod budnim okom svekrve, a večeras je Žigina mama morala ocijeniti koja od njih je najspretnija u okopavanju vrta.

- Nisam imala strah od zmija i guštera, a inače se toga bojim najviše na selu - rekla je Nevenka. Djevojke su kosile, brale rajčice za salatu, a Božica je zaključila da je pomogla koliko je znala te da se najviše trudila. Nevenka je dobila opasku od Žigine mame da je spora te da zabušava, što ju je naljutilo. Božica je dobila pohvale, kao i Renata, koja je odlučila otračati Nevenku. - Ona može pojesti koliko može inače 20 ljudi, ne može se nju ni nahranit ni napiti, to je u litrama - rekla je Renata za Nevenku. - To nije istina, mene je najlakše nahraniti - odgovorila joj je Nevenka.

Nakon okopavanja vrta, Žigo je djevojke odveo na 'balote' koje igra svake nedjelje sa svojim društvom. Žigo je odredio parove; Božica i on igraju zajedno, a Renata i Nevenka zajedno. Žigo i Božica su pobijedili u balotama, no Nevenka je iz samo sebi znanih razloga zaključila da je ona pobjednica. Žigo je djevojkama pokazao kako se svake nedjelje fešta u Lučanima i za tu prigodu ispekao im je janjca i pozvao prijatelje. Nevenka je jedina zabavljala goste dok su ostale cure pomagale oko stola, što je njih naljutilo, no ona se nije dala smesti.

Pokretanje videa...

00:18

U Dugoj Resi Špehar je priredio seosku zabavu u čast svojih zgodnih cura, a pozvao je i prijatelje koji sviraju. Cure su se potrudile lijepo servirati stol, a Nikolina je zaključila da će joj više nedostajati Goranov tata nego Goran.

- Baš sam se lijepo sprijateljila s njegovom obitelji i dragi svekar, kako sam ga od milja nazvala, će mi najviše nedostajati jer me svako jutro budio u 6 sati rakijicom - priznala je Nikolina. Iako se do sada Goranu najviše svidjela Ilona, na fešti je izmjenjivao poljupce i s Ines i s Nikolinom.

A dok su neki naporno radili, drugi su dan odlučili provesti uživajući. Sandro je tako svojim djevojkama priuštio dan u vodenom parku. Budući da su neki tobogani izgledali zastrašujuće, cure su se ispočetka plašile, no ipak su odlučile probati sve i oduševile se.

Budući da se Monika nije mogla kupati, Sandro je bio kavalir pa je došao do nje u hlad, a došao je i do zaključka da ga ona najviše privlači i da mu najviše odgovara te da mu se jako sviđa. - Ja sam svoju odluku donio već jučer - priznao joj je Sandro, a Monika mu je rekla da se nada da je dobro odlučio.

Pokretanje videa...

00:42

No zato je razočarao Katarinu. Za vrijeme večere Sandro joj je rekao da se primi posla i ispeče roštilj, što ju je jako uvrijedilo. - Meni nitko neće šefovati - ljutito je rekla Katarina. Kako bi se osvetile Sandru koji ih je za vrijeme večere zezao, cure su ga na prevaru uspjele baciti u bazen. Nakon zabave odlučio je reci curama koje ostaju kod njega, a koja ide kući.

- Sve mi se jako sviđate, ali igra je takva i jedna mora ići - rekao je Sandro, dok su mu cure vratile istom mjerom pohvalivši ga da je dobar čovjek. Na kraju je Sandro odlučio da Katarina odlazi. - Muški uglavnom traže osobu kojoj će naređivati, a on se gadno vara jer me nije upoznao u dva-tri dana, koliko me zna. On traži nešto što nikad neće naći. On traži curu koja će mu čistiti, prati i  kuhati, a neće biti sretan zbog toga - objasnila je Katarina.

Što očekuje djevojke kod ostalih farmera te koja napušta seosko imanje kod Vice, ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede na RTL-u od 20 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni