Obavijesti

Show

Komentari 32

Nera i Damir pobijedili u petoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'

Nera i Damir pobijedili u petoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'
9

Od samog početka sezone Nera i Damir pokazali su se kao najveći favoriti za pobjedu. Iz emisije u emisiju bili su sve bolji, a u finalu su dobili maksimalne bodove

VIDEO

Hvala svima što su nas podržali. Hvala žiriju i publici. Hvala i Damiru, nije mogla prestati zahvaljivati Nera Stipičević nakon što su ona i Damir Horvatinčić proglašeni za pobjednike pete sezone showa 'Ples sa zvijezdama'. Njen partner se također svima zahvalio, a dodao je i da su Mila Horvat i Robert Schubert bili sjajna konkurencija. 

- Iskrene čestitke, pravda je zadovoljena. NIsam nimalo razočarana, ovo sam sve shvatila kao zabavu tako da sam zaista uživala u svakom trenutku. Nera je od samog popčetka bila uvjerljivo najbolja i u potpunosti je zaslužila ovu pobjedu - rekla je na kraju voditeljica. 

Oba para u finalu su plesala po tri plesa. Nera i Damir za svoje su izvedbe dobili maksimalnih 120 bodova, dok su Mila i Robert imali tek dva boda manje. Na kraju se i publika priklonila favoritima showa.

- Presretni smo. Osjećamo se kao pobjednici u svome radu, jako smo zadovoljni i divno je što je publika sada to nagradila - rekla je Nera nakon što se pribrala poslije proglašenja pobjednika. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dodala je i da su ona i Damir postali jako dobri prijatelji, što je i žiri primijetio kada im je napomenuo da se među njima vidi kemija. Isto je potvrdio i Damir.

- Postali smo pravi prijatelji. Upoznavali smo se kroz različite emocije koje smo trebali dočarati plesom. Znalo je biti i teških trenutaka, ali najviše je bilo onih lijepih - objasnio je 'kemiju' Damir.

Savršena plesačica

Nera i Damir u finalu su plesali tango, passo doble i freestyle. Sva tri plesa odradili su savršeno, a žiri se natjecao tko će im dati bolji kompliment. Davor Bilman rekao im je da, iako su izvrsni, svaku emisiju uspiju biti još bolji. Dodao je i da su dosadni koliko su dobri. Svoje oduševljenje parom pokazao je i kada je, nakon što su otplesali passo doble, rekao da se mi uistinu nemamo što sramiti pred svjetskim inačicama showa.

- Nera, vi ste stvarno savršena plesačica. Uistinu ste talentirani - rekao je Dinko Bogdanić nakon što je par izveo freestyle, a Neru su tada preplavile emocije pa je i zaplakala.

'Mogli bi plesati sambu u Brazilu'

Slow fox, samba i freestyle plesovi su koje su za finale odabrali Mila i Robert. Svojim izvedbama zaradili su tek dva boda manje od makismuma, a najbolje su ocijenjeni za freestyle. Elio im je rekao da su zasluženo došli do finala te da se vidi kako je Mila kroz show popravila svoje držanje. Sambom su oduševili žiri, a Dinko im je rekao da slobodno mogu ići plesati u Brazil. Za freestyle Mila je odabrala kostim koji je više otkrivao nego skrivao i odmah dobila više komplimenata za izgled nego za ples.

- Vrlo ste lijepi u tom kostimu. I trebate se pokazat jer imate što za pokazati - zaključio je na kraju Dinko. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...