Show

Komentari 0

Nera Stipičević o mobingu: Prije posla sam povraćala i tresla se

Nera Stipičević o mobingu: Prije posla sam povraćala i tresla se

Sada je vrijeme da svatko tko je bio maltretiran izađe u javnost sa svojom pričom. Stvari se moraju mijenjati i konačno je došlo vrijeme da kažemo stop maltretiranju i mobingu. Na poslu sam doživjela mobing, kaže Nera

Glumica i pjevačica Nera Stipičević (38), koja je javnosti poznata po sudjelovanju u showu Story SuperNova, komentirala je nedavna svjedočanstva o zlostavljanju u glumačkom svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO: Glumice i zlostavljanja

Progovorila je o psihičkom nasilju koje je sama doživjela na poslu.

- Sada je vrijeme da svatko tko je bio maltretiran izađe u javnost sa svojom pričom. Stvari se moraju mijenjati i konačno je došlo vrijeme da kažemo stop maltretiranju i mobingu. Na poslu sam doživjela mobing i to je bilo strašno do te mjere da mi se svakog dana prije odlaska na posao povraćalo, a kako su stalno vikali na mene, znala sam se tresti cijeli dan - rekla je Nera za Slobodnu Dalmaciju te nastavila:

- Maltretiranje se odnosilo i na šikaniranje, koje je vrsta zlostavljanja, i na davanje do znanja da sam manje vrijedna. Ukoliko baš sada ne alarmiramo i sebe i druge, bit će nam teže progovoriti o maltretiranju - govori Nera. 

Kaže kako su manipulatori liječili frustracije na drugima, a da zlostavljani ljudi nisu progovarali jer ne vjeruju sustavu.

- Žao mi je zbog cijele situacije koja se dogodila s beogradskom glumicom i svim ostalim ženama, ali istina mora izaći na vidjelo jer koliko boli, toliko i čisti i oslobađa - rekla je. 

Najčitaniji članci