Obavijesti

Show

Komentari 3

Nesretna u ljubavi: Patsy Kensit ostavio četvrti muž

Nesretna u ljubavi: Patsy Kensit ostavio četvrti muž
6

Samo deset mjeseci nakon svadbe četvrti suprug engleske glumice odselio se iz doma u kojem su zajedno živjeli. Patsy ne vjeruje da će spasiti brak

VIDEO

Patsy je pokušala sve kako bi spasila brak, ali nije uspjela. Kaže kako više ne postoji ništa što može učiniti da joj se suprug vrati. Ona bi htjela spasiti vezu, ali Jeremy se odselio i ne želi odustati od rastave. Vratit će se kući tek kako bi pokupio svoje stvari. Ona je shrvana od bola, kazale se prijateljice 41-godišnje Patsy Kensit. Prijatelji engleske glumice također tvrde kako je njen brak s Jeremyjem Healeyjem (48) bio na 'klimavim nogama' sve od Božića, kada su bili na ponovljenom medenom mjesecu na Maldivima. Tada je zajedno s njima bio i njen desetogodišnji sin Lennon. Na putovanje su otišli kako bi riješili probleme u vezi, ali nisu uspjeli. Par se puno svađao zbog Jeremyjevog posla. On radi kao DJ, a i glazbeni je direktor na godišnjoj reviji Victoria's Secreta, koja je lani bila u New Yorku. Zbog toga često do jutra ostaje s modelima na zabavama.
- On uvijek partija s manekenkama i Patsy rijetko zna što on radi. Nakon što ga nije bilo cijelu noć poslije revije Victoria's Secreta u studenom, a ona ga nije mogla dobiti na telefon, izbila je velika svađa - odao je jedan od prijatelja para za britanski Daily Mail.
Čini se kako su Jeremy i Patsy već na vjenčanju znali što će im biti najveći problem u zajedničkom životu. Ona je u bračnim zavjetima obećala da neće biti zahtjevna te da će prihvatiti to što će on često izbivati. On je pak obećao da je nikada neće prevariti, da će joj biti podrška te da će uvijek biti dostupan. Njen glasnogovornik kazao je da su oboje posvećeni sačuvanju braka te da je Jeremy otišao jer je takva priroda njegovog posla. Dodao je i da će par riješavati probleme nakon što se Healy vrati kući. Njegov glasnogovornik nije htio komentirati cijelu situaciju.

NIKAKO DA NAIĐE ONAJ PRAVI
Patsy Kensit već je bila u braku s pjevačem Oasisa Liamom Gallagherom (37), frontmenom Simple Mindsa Jimom Kerrom (50) i klavijaturistom Danom Donovanom (47). Za Donovana se udala 1988. dok je imala tek 18 godina. Rastali su se 1991., a već godinu dana kasnije vjenčala se za Jima Kerra. U tom braku rodila je prvog sina Jamesa (16). Brak s frontmenom Simple Mindsa propao je već 1996. godine. Patsy opet nije dugo čekala i već 1997. udala se za Liama Gallaghera. S njim je dobila sina Lenonna. Ni taj brak nije potrajao i glumica se rastala već 2000..
- Mislim da se nikad više neću udati. Brak nije nešto što mi ide. Ako se ikad opet zaljubim mislim da ću sa suprugom živjeti u odvojenim kućama. Ljubav i romantika su divne stvari, ali sam se s njima predozirala. Sada sam slobodna i uživam u tome - kazala je Patsy 2004. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...