Obavijesti

Show

Komentari 7

Netflixova serija je prikazala mučne detalje: Jeffrey se hvalio da je dobio na dar tri curice (12)

Netflixova serija je prikazala mučne detalje: Jeffrey se hvalio da je dobio na dar tri curice (12)
5

Mnoge nastrane stvari odvijale su se u krugu moćnika. Epstein je jednom dobio tri djevojčice od 12 godina, koje su navodno bile sestre trojke, za rođendanski poklon od Jeana-Luca Brunela...

VIDEO

Na Netflixu je nedavno izašla dokumentarna mini serija pod nazivom 'Epstein: Prljavo bogat', koja se bavi zločinima američkog bogataša Jeffreyja Epsteina. Jeffrey je godinama silovao i zlostavljao djevojke te ih je namještao svojim bogatim i moćnim prijateljima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nakon skandala s Epsteinom, princ Andrew odstupio od dužnosti

Pokretanje videa...

01:36

U kolovozu prošle godine pronašli su ga mrtvog u zatvorskoj ćeliji u New Yorku, a u tim trenucima čekao je suđenje za trgovinu maloljetnicama za seks. Prijetilo mu je 45 godina zatvora. 

Postoje mnoge teorije zavjere kako je i zašto preminuo Epstein. Patolog je potvrdio da je riječ o samoubojstvu vješanjem, ali mnogi nagađaju kako je njegovo ubojstvo zapravo naučio netko od tih moćnika koji su skupa s njim iskorištavali maloljetnice.

Ipak, u seriji se ne spominju teorije zavjere u tolikoj mjeri. Glavna tema su Epsteinovi zločini, žrtve i pomagači u zločinima. Njegovo iskorištavanje mladih djevojaka opisuje se kao pedofilska shema piramide, u kojemu su on i nekolicina drugih ljudi vrbovali tinejdžerice iz osnovnih i srednjih škola, zapošljavali ih kao maserke, a zapravo su im bile buduće seksualne robinje. 

Virginia Roberts Giuffre je prva žrtva koja je javno optužila Epsteina za silovanje te je u seriji ponovila te optužbe. Ispričala je kako ju je Epsteinova asistentica Ghislaine Maxwell vrbovala kao robinju 1999. godine, kad joj je bilo svega 16. 

Mnoge nastrane stvari odvijale su se u tom krugu moćnika. Epstein je jednom dobio tri djevojčice od 12 godina, koje su navodno bile sestre trojke, za rođendanski poklon od Jeana-Luca Brunela

- Jeffrey se hvalio, nakon što ih je upoznao, da su to bile tri 12-godišnjakinje koje su doletjele iz Francuske jer su tamo vrlo siromašne i da je njihovim roditeljima bio potreban novac ili tako nešto i da su apsolutno bile slobodne hoće li ostati ili vratiti se kući - ispričala je Roberts.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu