Obavijesti

Show

Komentari 2

Neugodni susreti bivših parova na Met Gali: Pete je zaljubljeno gledao Kim, ona ga brzo otpilila

Neugodni susreti bivših parova na Met Gali: Pete je zaljubljeno gledao Kim, ona ga brzo otpilila
7

Bradley Cooper sreo je dvije bivše partnerice, kao i njegov kolega Robert Pattinson

VIDEO

Sinoć je u New Yorku održana prestižna Met Gala, najveći i najglamurozniji modni događaj baš svake godine.

Zvijezde A-liste okupirale su crveni tepih, a među njima su bile Kim Kardashian (42), Kendall (27) i Kylie Jenner (25), Jennifer Lopez (53), Gigi Hadid (28), Rihanna (35) i brojni drugi uzvanici koji su se potrudili zablistati punim sjajem. Ovogodišnja Met Gala održavala se u čast preminulom modnom dizajneru Karlu Lagerfeldu.

Met Gala 2023.: Kim kao nekad u Playboyu, sestra joj pokazala guzu, Jared Leto postao mačak
Met Gala 2023.: Kim kao nekad u Playboyu, sestra joj pokazala guzu, Jared Leto postao mačak

A kad se na jednom mjestu nađe oko 600 uzvanika, onda je za očekivati da će se dogoditi i oni manje ugodni susreti, kao npr. bivših parova kojih sinoć nije nedostajalo u Metropolitan Art muzeju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

doja cat i jared leto 02:03

Kim Kardashian i Pete Davidson

Susret bivšeg para koji je bio zajedno nešto manje od godinu dana danas svi komentiraju. Naime, dok je Pete bio nasmijan od uha o uha i fascinirano gledao u bivšu djevojku, ona je nimalo impresionirana više gledala u glazbenika Ushera koji im se pridružio u razgovoru.

Bradley Cooper i Irina Shayk

Bivši zaručnici bili su zajedno četiri godine te imaju kćer Leu De Seine, no ostalo su u prijateljskim odnosima zbog čega ih se nerijetko može vidjeti zajedno u New Yorku u druženjima s mezimicom. Ipak, prije nekoliko mjeseci krenule su glasine da je par ponovno zajedno nakon zajedničkog, egzotičnog putovanja, no službene potvrde još uvijek nema.

Bradley Cooper i Suki Waterhouse

Bradley i Suki bili su u vezi dvije godine kada se u njihov odnos navodno uplela njegova majka Gloria kojoj niti jedna žena nije dovoljno dobra za sina jedinca. Bradley je jako vezan za majku, posebno od očeve smrti, a duo je neko vrijeme živio zajedno, što je manekenki navoodno jako smetalo. Nakon prekida, Bradley se zaljubio u Irinu Shayk.

Robert Pattinson, Kristen Stewart, FKA Twigs

Robert je nakon prekida s Kristen utjehu našao u pjevačici FKA Twigs, no na kraju je završio s manekenkom Suki Waterhouse koja mu je sinoć bila pratnja na Met Gali. A dok se novi par grlio i zaljubljeno gledao, Kristen i FKA Twigs su pozirale fotografima. Inače, Kristen je nakon Roberta ljubila samo žene, a trenutno je zaručena za partnericu Dylan Meyer.

Olivia Wilde i Emily Ratajkowski (Harry Styles)

Istina, glazbenik Harry Styles nije stigao na Met Galu, ali su se na njoj susrele njegova bivša i sadašnja partnerica. Naime, nakon što je završio vezu s deset godina starijom glumicom, glazbenik je brzo viđen u Japanu kako ljubi slavnu manekenku.

Diddy i Jennifer Lopez

Diddy i J. Lo bili su 'it' par 1999. godine, a potrajali su do 2001. Par je prekinuo na Valentinovo, a još uvijek se pamti njihova pojava na dodjeli Grammyja 2000. godine kada je pjevačica oduzela dah u jednoj od najpoznatijih haljina svih vremena - zelenoj Versace s dekolteom do pupka.

Kendall Jenner, Rihanna, A$AP Rocky

Rihanna i njen dečko trenutno čekaju drugo dijete, no ranije se šuškalo kako je on imao aferu s Kendall Jenner. Brojne fotografije iz prošlosti dokazuju njihov blizak odnos, a navodno pjevačica zbog toga ne može smisliti manekenku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti