Obavijesti

Show

'Neugodno mi je ljubiti kolegicu na setu, a manijaci to iskoriste'

'Neugodno mi je ljubiti kolegicu na setu, a manijaci to iskoriste'
2

Glumcu snimanje ljubavnih scena nikada nije bilo drago i zahvalan je kolegicama koje su mu u trenutku snimanja eksplicitnih scena bile podrška. Ne može vjerovati kako neki takve situacije ipak iskorištavaju

VIDEO

Nakon što je glumica Milena Radulović (25) javno priznala kako ju je profesor glume Miroslav Mika Aleksić (68) silovao i zlostavljao, društvenim mrežama šire se brojne ispovijesti žena iz glumačkog svijeta sa sličnim iskustvima. Osim mnogobrojnih žena, javljaju se i muškarci koji su bili svjedoci neugodnih situacija i tretiranja žena kao seksualnih objekata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:28

Oglasio se glumac Asim Ugljen (37) koji je na svom Facebook profilu podijelio jedno neugodno iskustvo sa seta. 

-  Jednom sam snimao scenu s kolegicom, scenu seksa. Nakon scene, izlazio sam van iz studija prema garderobi, kada sam vidio kolegu, kojeg u toj sceni naravno nema, kako stoji sa strane i gleda. Prišao mi je i pitao me: 'Jel' ti se dig**?' Mislio sam da me zaje***a. Nije me zaje****o. Počeo je govoriti kako bi se njemu di**, kako je pre***na pi**a, da bi se teško suzdržao, da kako se meni ne di**e, jesam li ja p**er? - započeo je Asim, a potom objasnio kako mu se taj događaj jako urezao u pamćenje. 

Potpuno sam neinhibirana osoba. I privatno i glumački. Ništa mi nije bed, nemam grama srama. Ako trebam gol s mrkvom...

Objavljuje Asim UgljenSrijeda, 20. siječnja 2021.

Kolegi je glumac tada odgovorio kako njega i kolegicu plaćaju za intimne scene i da je to sve dio posla. 

- Čitajući upise na 'Nisam tražila', shvaćam da stvarno nisam normalan. Meni je neugodno poljubiti partnericu u kadru, primiti je, baš zato da se ona niti u jednom trenu ne osjeti kao da koristim situaciju. A manijaci uništavaju te žene po setovima i scenama - napisao je glumac.

Dodao je i kako mu snimanje ljubavnih scena nikada nije bilo drago i zahvalio kolegicama koje su mu u trenutku snimanja eksplicitnih scena bile podrška. 

Glumac podržao žene žrtve seksualnog zlostavljanja: 'Tko dira naše sestre, dira sve nas'
Glumac podržao žene žrtve seksualnog zlostavljanja: 'Tko dira naše sestre, dira sve nas'

Inače, Facebook grupu 'Nisam tražila' pokrenule su bivše studentice na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu Ana TikvićNadine MičićMatea Mavrak i Asja Krsmanović. U toj grupi šire se brojne ispovijesti žena iz glumačkog svijeta sa sličnim iskustvima kao Milena.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu