Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Nevena Dujmović udaje se nakon sedam godina veze

Lijepa Zadranka udat će se za svog dečka Sašu nakon sedam i pol godina veze. Medeni mjesec nisu planirali jer nemaju vremana za putovanja

Filip Brala/Pixsell
Foto: Filip Brala/Pixsell
0 komentara

Nevena Dujmović, zadarski fotomodel svjetskog ranga, na naslovnici je rujanskog izdanja Elle magazina. Djevojka koja je uspješnu karijeru ove godine upotpunila internetskim reklamiranjem Luis Vuitton torbi i božićnom kampanjom za talijanski lanac parfumerija Limoni, a u subotu će se udati.
- Ne, nisam trudna i ne planiramo to još neko vrijeme. Sa Sašom sam već sedam i pol godina pa će se vjerojatno promijeniti samo to da ću prezimenu dodati njegovo, Prižmić. Upoznala sam ga na faksu, studirala sam kulturu i turizam, ali ga još nisam završila jer me je krenula karijera fotomodela. Nije ni on završio fakultet, odustao je zajedno sa mnom, ali čim ostarim, vratit ćemo se oboje završiti fakultete. On radi kao grafičar, a na moje izbivanje se potpuno prilagodio tako da su kod nas stvari davno uhodane. Baš zato s guštom pripremamo vjenčanje. Vjenčanicu mi je izabrala kuma, a svirat će nam Trio gušti. Za medeni mjesec nemamo vremena pa nismo još ništa ni planirali. Možda uspijemo pobjeći u siječnju ili veljači kad se nose revije jer ja to ne volim pa i ne radim. Draže mi je biti fotomodel - kazala nam je buduća mladenka Nevena Dujmović. Ona je u velikoj zadarskoj aferi oko kupnje skupocjenih automobila, brodova i stanova bila žrtva prijevare pa je ostala bez stana u kojem je htjela živjeti s budućim mužem i prije vjenčanja.
- Izgubila sam 90 tisuća eura. Suđenje još nije ni počelo i ne znam što će biti sa svime time. No, Saša i ja imamo gdje živjeti mada smo željeli biti svoj na svome - kaže skromna ljepotica.

Naši partneri pišu
Message