Obavijesti

Show

Komentari 65

Nevenka: 'Naš sin će se zvati Tomislav kao hrvatski kralj'

Nevenka: 'Naš sin će se zvati Tomislav kao hrvatski kralj'
4

TRUDNIČKI DANI Reality zvijezda Nevenka Bekavac udebljala se 15-ak kila, planira upisati trudnički tečaj i uživa u laganoj talijanskoj spizi, a nada se i kako će naći posao prodavačice

VIDEO

U osmom sam mjesecu trudnoće i osjećam se stvarno dobro. Samo me malo trbuh boli i nezgodno ga je nositi. Kasnije će mi biti sve teže i teže, kaže Nevenka Bekavac (41).

Zvijezda showa 'Ljubav je na selu' sa suprugom Zvonom Petričevićem (44) očekuje sina.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

01:03

- Zvat će se Tomislav, po hrvatskom kralju. A i ja sam iz Tomislavgrada, pa neka mu to bude uspomena na mamu - kaže Neva. Svoje trudničke dane provodi odmarajući se u Zvoninu stanu u Sinju, gdje žive. 
- Izađem ja i do grada pa se malo prošetam. A mislila sam upisati i trudničke vježbe. Ne znam, vidjet ću još - kaže reality zvijezda.

Iako se žalila kako umirovljeni nosač kofera ništa ne radi po 'cile dane' jer rješava križaljke, sad tvrdi da joj ponešto i pomogne. Zajedno s njim razmišlja o tome da upiše trudnički tečaj, a ovih dana posebno pazi i na prehranu.

- Nemam posebnih prohtjeva što se tiče hrane. Uživam u laganoj talijanskoj spizi, tjestenine su mi najdraže. Trudim se ne jesti tešku hranu - kaže Nevenka. U trudnoći je dobila oko 15 kila, ali je to previše ne brine, jer inače voli odlaziti u teretanu.

Do nedavno je znala zaigrati i košarku na lokalnom igralištu. Iako se po Sinju šuška kako će reality zvijezda roditi malog sinjskog alkara, ona i Zvone sve više razmišljaju da porođaj bude u splitskoj bolnici.

- Mislim da će me Zvone voditi u Split. A voljela bih se i zaposliti kad rodim sina. Najdraže bi mi bilo opet nastupiti u nekom reality showu ili da radim kao prodavačica - kaže Splićanka.

Tvrdi kako joj je žao što ne može više u show 'Ljubav je na selu', ali joj je drago da je postala najpopularnija žena tog realityja. Nevenka se u travnju odvažila i u splitskom tattoo studiju napravila svoju prvu tetovažu, sa simbolom leptira i stiliziranog slova N.

Nedavno je rekla i da se pomalo boji svega što joj budućnost nosi, najviše zbog Zvone, u kojeg nije sigurna da je onaj pravi. Sad tvrdi da se Petričević trudi jer sprema po kući i kuha ručak za njih dvoje. Par se upoznao u Međugorju, a zajedno su više od dvije godine s bezbroj prekida i pomirenja.

- Neve me osvojila šarmom. Dobra je u srcu i duši. Ja sam prvi priša njoj pa smo izminili brojeve. Čime sam ja osvojio Nevenku? To je teže reći. Izgledom nisam sigurno - rekao je Zvone. Dodaje da su se vjenčali na brzinu zbog ljubavi. Nevenka i Zvone s nestrpljenjem očekuju sina, za kojeg će možda 'piturat' zidove u plavu boju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...