Obavijesti

Show

Komentari 13

Nevidljivi lovac se vratio: Nitko se neće sakriti njegovoj oštrici

Nevidljivi lovac se vratio: Nitko se neće sakriti njegovoj oštrici
4

Tisućljećima je njihova kultura oblikovala našu. Vraćali su se na naš planet godinu za godinom, stoljeće za stoljećem. Njihov lov na nas ih veseli. Predator je ponovno s nama

VIDEO

Skoro cijelo desetljeće je prošlo otkako se pojavila ideja da se snimi još jedan film o najboljem lovcu u svemiru, Predatoru. A nakon nešto nećkanja, studio 20th Century Fox ipak je odlučio oživjeti taj klasik iz 80-ih godina prošlog stoljeća.

Za redatelja vrlo brzo odabrana je i osoba koja je radila na prvom filmu, Shane Black. Ali osim nekoliko fotografija s redateljevog Twittera, nismo u stvari ništa saznali o filmu. Nakon nekog vremena pojavio se i prvi poster, na sajmu Brand Licensing Expo u Londonu, koji se začudo kasnije nije pojavio nigdje drugdje.

Taj poster vidjeli smo prošle godine u listopadu, a od tada baš i nisu objavljivani materijali, sve do danas. Tako će se iz udaljenih prostranstava svemira lov vratiti natrag u uličice predgrađa kroz eksplozivno unapređenje serijala o Predatoru.

Najsmrtonosniji lovci u svemiru su snažniji, inteligentniji i smrtonosniji nego ikada prije, genetski unaprijeđeni DNK-om drugih vrsta. Kada mladi dječak slučajno aktivira njihov povratak na Zemlju, samo će tim bivših vojnika i profesor kemije moći zaustaviti brisanje ljudske vrste.

Pogledajte prvi eksplozivni video

Glavne uloge preuzeli su Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Jake Busey i Yvonne Strahovski. Kažemo glavne uloge, jer teško je reći tko će preživjeti nalet jednog Predatora u običnom predgrađu.

Scenaristi su Shane Black i njegov stalni suradnik Fred Dekker, a Black se prihvatio i režije. Film bi u kina trebao doći sredinom rujna ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode