Obavijesti

Show

Komentari 0

Nezaboravna Nova godina u kultnom riječkom Palachu!

Nezaboravna Nova godina u kultnom riječkom Palachu!
2

Klub Palach za vas organizira doček Nove godine pod motom: „SVE.. A NIŠ'!“ i jamče ono što nam je na novogodišnju noć najbitnije: dobru zabavu!

VIDEO

U vrijeme kada ne možeš dobiti kemijsku, labelo pa bome niti spužvicu za suđe a da na njoj ne piše šaljiva politička Glasaj-Za-Nas doskočica, u klubu Palach smatraju da vam je dosta obmana i lažnih obećanja te su sveli sve na ono najvažnije: ZABAVU!

Pišu se velike najave, obećava se nebo i zemlja... a oni će vam obećati samo jedno: Dođite i sigurno ćete se dobro zabaviti jer u Palachu će biti svi! 

1. U prvoj prostoriji sviraju rock hitovi, još od onda pa do dana današnjeg!
Ovo je pravo mjesto za sve one koji žele u novu godinu ući s nešto žešćim notama i masnijim rifovima! 

2. U galeriji se nalazi mali naelektrizirani podij na kome superkewl stvarčice za vas pušta Mr. Woox!
Vraća se ludilo 30-tih i 40-tih na plesne podije...Kako? Electro Swingom ! Zvukovima 1930-tih "Big Bandova" koji se upoznaju sa današnjim modernim bass linijama i hrskavim beatovima.

3. Oni koji žele guzomrdajuće ritmove- treća prostorija je spremna i čeka!
Disko kugla se vrti, pod je ulašten, bubble mašina uključena! Hitovi neograničeni vremenskim razdobljem i glazbenim žanrom, a tajno povezani u folderu „Svi plesni hitovi!“ A prije no što se disko kugla zalaufa, na stage dolaze dečki iz benda Eksplozija koji će za vas pripremiti listu dobro poznatih rock hitova (Nirvana, Metallica, Black Sabbath, Ac/Dc...) i tako vas zagrijati za ostatak večeri! 

4. Predzadnji ali ništa manje važan je mići Jukebox floor na kojem sami za samo 2kn možete birati glazbenu podlogu. U prigodnom ambijentu igraonice, zagrljeni dimnim velom izaberite sami sentiš za stiskavac s voljenom osobom, ili pak onu pjesmu koju vam niti jedan od tri DJ-a ne želi pustiti!

5. Ali to nije sve, osim eksplozivnog koncerta u trećoj prostoriji, samo 100 metara dalje, u dvorištu (čitaj: Korzo) zabavljat će vas DISKURZ, GUSTAFI i dugoočekivana DUBIOZA KOLEKTIV! Vi koji ste izabrali opciju dočeka pod vedrim nebom, dođite u Palach kad se prstići smrznu!

Ne zaboravite osigurati si ulaznice na vrijeme! Ulaz za ovu gala večer doći će vas 50 kn. 

Obični smrtnici po ulasku kartu mogu odložiti u obližnji koš, dok članovi Kluba Palach svoju ulaznicu na prvom šanku mogu zamijeniti za medicu dobrodošlice! Ono što vrijedi za sve goste je to da vas od 21:00 do 23:00 sata na trećem šanku čekaju sretni sati s Medicom i Borovičkom po principu 2 za 10kn!

Ulaznice ćete moći kupiti na prvom šanku Kluba Palach od ponedjeljka 12.12.2011.godine. Članovi moraju imati svoju člansku iskaznicu sa sobom te mogu kupiti ovih povlaštenih karata točno onoliko koliko članskih iskaznica i imaju kod sebe.

Osvojite ulaznice za doček u Palachu OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti