Obavijesti

Show

Komentari 101

Nezapažena: Misica Maja nije ušla među 30 najljepših cura

Nezapažena: Misica Maja nije ušla među 30 najljepših cura
10

Lani 
je bivša misica Katarina Prnjak bila zadnja. Fani Čapalija, Branka Bebić i Anica Kovač bile su jedine koje su osvojile titulu na izboru za Miss svijeta

VIDEO

Na izboru se, osim najljepše djevojke, birao i najbolji model, talent, bikini te sportašica. Od čak deset kategorija, Zagrepčanka Maja Nikolić (21) nije ušla ni u jedno finale. Maja Šostar, organizatorica izbora za Miss Hrvatske, nije bila dostupna za komentar još jednog lošeg plasmana Hrvatske na svjetskom izboru. Nije poznato na kojem je mjestu Maja završila.

Lanjska misica Katarina Prnjak tada je podijelila posljednje mjesto s Austrijankom, a organizatorica Šostar ni tada nije komentirala taj debakl. Nakon povratka s izbora Prnjak je optužila Šostar za loš plasman prozvavši je kako je uopće nije pripremila za izbor.

- Nisam imala nacionalnu nošnju, platili su mi višak prtljage samo u jednom smjeru, a na povratnoj avionskoj karti nije pisalo moje ime - govorila je tada ogorčena Prnjak.

Maja također nije bila dostupna za komentar svojeg plasmana, pa nije poznato je li zadovoljna kako ju je direkcija pripremila za natjecanje. Nikolić, naime, prema izjavama članova žirija na izboru za Miss Hrvatske, frizera Ivice Zanettija i Ermina Alagića, nije trebala pobijediti. Krunu je, tvrde oni, trebala osvojiti prva pratilja Tea Bošković. Iako je i Tea govorila da je osvojila većinu glasova žirija, morala se pomiriti s odlukom da u Kinu odlazi Maja.

- Ne znam što bih rekla. Nisam očekivala dobar rezultat, ali nisam očekivala ni da će proći nezapaženo - rekla nam je Tea.

Ona se trenutačno odmara na rodnom Pelješcu.

- Što su izabrali, to su dobili. Nadam se da je direkcija zadovoljna rezultatom, a Maji želim sreću u karijeri - rekla je Tea.

Najljepša djevojka na svijetu je Kineskinja

Studentica glazbe Wen Xia Yu (23) pobjednica je izbora za Miss svijeta 2012. održanog u kineskom gradu Ordosu u pokrajini Unutarnjoj Mongoliji. Krunu joj je predala prošlogodišnja pobjednica Ivian Colmenares iz Venezuele. Prva pratilja je Sophie Moulds iz Walesa, a druga Australka Jessica Michelle.

Anica još nije dobila nasljednicu

Posljednja koja je ostvarila uspjeh na izboru za Miss svijeta bila je Anica Kovač. Ona je 1995. godine bila prva pratilja. 
Nakon Anice te najljepših Europljanki Fani Čapalije i Branke Bebić, Hrvatice više nikad nisu imale značajniji uspjeh na izborima ljepote.


- Tužna sam i krivo mi je što se ni ove godine nismo bolje plasirali - kaže Anica.

Ona je 1995. godine također osvojila i nagradu za najbolju nacionalnu haljinu. Nakon Anice najbolje su se plasirale Ivana Petković 1999. godine i Josipa Kusić 2008. godine koje su ušle u polufinale. Hrvatice tako već 17 godina ne uspijevaju osvojiti nikakvu titulu na izboru za najljepšu djevojku svijeta.

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, koja je stvorila misice poput Anice i Branke, nije iznenađena nezapaženim prolaskom Maje Nikolić u Kini.

- Nisam u njoj prepoznala potencijal. Moj favorit bila je prva pratilja Tea - kaže Tihana.

O Maji Šostar te o tome kako vodi izbor za Miss i priprema djevojke, uopće nije željela razgovarati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina