Obavijesti

Show

Komentari 4

Nezasitna Samantha iz 'Seks i grada' i privatno je bila 'divlja'

Nezasitna Samantha iz 'Seks i grada' i privatno je bila 'divlja'
8

Uloga u popularnoj seriji, a kasnije i u filmova donijela joj je svjetsku slavu. Iako sada ne priča s kolegicama sa seta, obožavatelji se uvijek rado sjete perverznih priča koje je Kim ispričala u ulogama

VIDEO

Glumica Kim Cattrall (64) rođena je u Liverpoolu, ali odrasla je u Vancouveru u Kanadi. Nakon završene srednje škole u Americi je završila Akademiju, a dok je studirala, primijetio ju je redatelj Otto Preminger, koji joj je i dao ulogu u filmu 'Ružin pupoljak' 1975. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Samanthine najupečatljivije scene seksa iz serije

Tijekom 70-ih se nekoliko puta pojavila na televiziji, a 80-ih je uglavnom bila angažirana u filmovima. Prije 22 godine Cattrall je postala svjetska senzacija kad je utjelovila promiskuitetnu Samanthu Jones u seriji 'Seks i grad', koja ju u konačnici i proslavila. Zbog te uloge, istaknula je svojedobno, nikad nije imala dijete. 

Kim Cattrall: Sofia Vergara me može zamijeniti u Seks i gradu
Kim Cattrall: Sofia Vergara me može zamijeniti u Seks i gradu

Dobila je Zlatni globus za svoju ulogu 2003., a upravo te godine odlučila je da je kraj što se tiče njezine uloge Samanthe, što je razočaralo brojne obožavatelje serije, ali i njezina lika i djela. Ipak, predomislila se pa je snimila i dva filma po uzoru na seriju, u kojem su glumile i djevojke sa seta: Sarah Jessica Parker (55), Kristin Davis (55) i Cynthia Nixon (54).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sex & The City (@sex_and_the_city_official)

Djevojke su se kasnije posvađale, zamjerale si sve i svašta, a najviše su 'zakrvile' Parker i Cattrall i to oko novca. Sarah je u drugoj sezoni serije postala izvršna producentica zbog čega joj je skočila plaća za nekoliko milijuna kuna. To je naljutilo Kim pa je i ona odmah tražila veću plaću. Navodno se taj njezin potez nije svidio ostalim glavnim protagonisticama serije. Jedva su sjedile s njom za ručkom.

Bilo kako bilo, nemoguće je ne usporediti Kimin privatni ljubavni život i onaj kakvog je imala u popularnoj seriji. Razlike ima, naravno, jer u stvarnom životu Kim nije toliko često mijenjala dečke, seksala se s njima na javnim mjestima i otvoreno govorila o perverznim igricama, ali uspjela se tri puta vjenčati.

Ovih dana obilježila bi 22 godine braka s trećim suprugom Markom Levinsonom (73), koji je 2001. s njome napisao knjigu o umijeću postizanja ženskih orgazama. Prije njega bila je u braku s kanadskim piscem Larryjem Davisom, ali izdržali su samo dvije godine. Drugi suprug bio je Andre J. Lyson kojem je rekla 'uzimam' 1982. i trajali su sedam godina.

S trećim mužem, Markom, rastala se nakon šest godina braka, a onda je i opisala sva tri.

- Bila sam premlada za prvi brak, i to je bio razloga 'pucanja'. Što se tiče drugog braka, on je bio predugo u Njemačkoj, a ja u Americi. Udaljenost je presudila. A krivac za treći brak je 'Seks i grad'. Snimala sam po 16 sati dnevno. Neki bi drugi možda uspjeli imati savršen privatni život, ali ne i ja. Glumci su fokusirani na sebe, u svom su svijetu i izgleda da se sve raspadne zbog naše opsesije prema poslu. Ali to je cijena koju plaćaš - ispričala je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin