Obavijesti

Show

Komentari 208

Neženjama je odzvonilo: Mame, nađite svojim sinovima supruge

Neženjama je odzvonilo: Mame, nađite svojim sinovima supruge
1

USKORO U HRVATSKOJ Show u kojem su se kandidati seksali u jacuzziju, a majke vrištale na svoje buduće snahe. Riječ je o novom reality showu Nove TV 'Ženim sina?'

VIDEO

U Hrvatskoj je počela velika potraga za najboljom budućom snahom. Svi solo muškarci željni ljubavi moći će uz pomoć svoje majke pronaći ljubav života. Riječ je o novom reality showu Nove TV 'Ženim sina?', koji ćemo uskoro gledati na malim ekranima. Strana verzija realityja pod nazivom 'Who Wants To Marry My Son?' postigla je velik uspjeh u Francuskoj, Španjolskoj, Belgiji, Australiji, Poljskoj i drugim državama.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:09

- Sin i ja prijavili smo se u show kako bismo njemu pronašli buduću kraljicu srca - rekla je Marie-France Polimeno.

Ona i sin Giuseppe Polimeno (45) bili su jedni od najkontroverznijih kandidata prve sezone francuske inačice showa iz 2010. Gledatelji su im zamjerali što su neumjesnim komentarima ponižavali djevojke koje su se borile za njegovu ljubav.

-  Nisam bila zadovoljna budućim snahama. Kod njih mi se sviđala samo jedna stvar, a to su njihove skupe torbice - rekla je gospođa Polimeno i dodala kako je njezin sin pravi džentlmen, dok su kandidatkinje bile obične seljanke. 

Giuseppe je na kraju showa odabrao djevojku Khadiju, s kojom danas ima šestogodišnju kćer Carmelu. Par je prekinuo samo nekoliko mjeseci nakon rođenja djeteta, a sad se povlače po sudovima. 

- U francuskoj inačici majke i sinovi bili su smješteni u luksuznu kuću, a kao u svakom realityju, ni ovdje nije izostalo seksa. 

- Neki parovi su se ljubili i seksali u jacuzziju. Nisu im smetale ni majke ni kamere - rekao je Giuseppe. Mišljenja majki i sinova o budućim snahama najčešće se nisu podudarala, pa bi izbijale svađe i vrijeđanja. 

Još nije poznato tko će biti voditeljica u hrvatskom showu 'Ženim sina?', ali u stranim inačicama najatraktivnija je bila Australka Ada Nicodemou (39). 

- Neke majke su pucale od bijesa kad bi se sinovi zagledali u polugole silikonske ljepotice - rekla je voditeljica i glumica. U šali je dodala kako bi se i sama prijavila u show da nije već deset godina u braku.

- Majke znaju biti opake kad su sinovi u pitanju. Očekujte puno ljubomore, suza i spletkarenja - rekla je Nicodemou.

Ako ste majka koja želi oženiti sina, sin koji je u potrazi za onom pravom, ili ako ste ona koja je spremna na sve predbračne izazove, prijavite se!

Muškarci u showu izlaze na spojeve s curama, ali sve je pod nadzorom strogih majki, koje žele najbolju suprugu za svoje sinove

Majka i sin kandidati: od showa do ucjena i zatvora

U francuskoj verziji showa 'Ženim sina?' Giuseppe (45) i njegova majka Marie France Polimeno podigli su najviše prašine. Francuza talijanskog podrijetla u 2016. tužile su dvije bivše djevojke zbog fizičkog napastovanja, više od 1000 uznemirujućih telefonskih poziva i prijetnji smrću. Ubrzo je uhićen te osuđen na dvije godine uvjetnog zatvora. Psiholozi su rekli da ima narcisoidni poremećaj ličnosti, a majka ga brani.

Seksi voditeljica

Australska glumica Ada Nicodemou, podrijetlom Cipranka, atraktivnim je izgledom i britkim jezikom podigla gledanost showa ‘Ženim sina?’

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 208
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'