Obavijesti

Show

Komentari 2

Ni Mildred ni Arnie nikad nisu tražili DNK test za svog sinčića

Ni Mildred ni Arnie nikad nisu tražili DNK test za svog sinčića
5

Schwarzenegger nije posumnjao da je dječak njegov jer je Rogelio Baena, Mildredin tadašnji muž, bio u inozemstvu kad je dječak začet i vratio se nedugo prije porođaja

VIDEO

Kad je njegova afera s kućnom pomoćnicom izašla u javnost nije se ni trudio negirati da je otac 13-godišnjeg Josepha, sina kojeg ima s Mildred Baenom (50). Izvori bliski obitelji Baena tvrde da ni Mildred ni Arnold Schwarzenegger (63) nikad nisu tražili test očinstva pa se ne zna je li dječak uistinu njegov. Zvijezda 'Terminatora'  nije posumnjala da je Joseph njegov jer je Rogelio Baena, MIldredin tadašnji suprug, bio u inozemstvu kad je dječak začet i vratio se nekoliko dana prije nego je ona rodila. 

Kako je Mildred radila u Arnoldovom domu, dječaka su često mijenjali sa Cristopherom, sinom kojeg glumac ima s Mariom Shriver (55), jer su fizički bili jako slični. Oboje su jako nalikovali ocu. 

'Zvali smo ga ujak Arnie'

Nakon Mildredina bivšeg supruga Rogelia, detalje života sa sinom slavnog glumca otkrio je i Baenin nećak. Jorge Pena (28) kaže da je Joseph obožavao gledati 'Terminatora' i da mu je Schwarzenegger bio junak. Kaže da je cijela obitelj obožavala glumca i bilo im je 'kul' što su ga poznavali i osobno. 

- Zvali smo ga ujak Arnie, bio je blizak s cijelom obitelji - kaže Jorge. 

Često je mijenjala muškarce

Ne vjeruje da su Arnold i njegova teta bili skupa samo jednom jer je ona oduvijek bila 'party' djevojka spremna na zabavu s muškarcima. Udavala se tri puta i sve je muževe varala. Bila je na povećanju grudi 2006. godine, no ne želi priznati da je Arnie platio zahvat. 

Jorge je potvrdio da je Arnold 'šlatao' i Mildred i njegovu majku Miriam, no Mildred je njegovo pipkanje shvatila ozbiljno i počeli su s aferom. 

Obitelj se srami zbog Mildred

Zbog svega što se dogodilo, obitelj nema najbolje mišljenje o Mildred. Lagala nam je sve ove godine, rekao je Jorge.

Dodao je da je njegova majka dala otkaz kod Schwarzeneggerovih čim je saznala za glumčevu aferu s Mildred. Jednostavno više nije mogla izdržati, bilo joj je neugodno, a Maria i djeca gledali su je kao da je znala što se događalo i namjerno šutjela. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine