Obavijesti

Show

Komentari 0

Nicola nije u dobrim odnosim sa svekrvom Victorijom Beckham: 'Zeznula me prije vjenčanja'

Nicola nije u dobrim odnosim sa svekrvom Victorijom Beckham: 'Zeznula me prije vjenčanja'
5

Planirala sam nositi Victorijinu vjenčanicu i bila sam uistinu uzbuđena što mogu nositi dizajn koji je kreirala moja buduća svekrva. Mislila sam da je to baš lijepo i vrlo lijepa priča, ispričala je Nicola

VIDEO

Glumica i manekenka Nicola Peltz (27) potvrdila je glasine da nije u dobrim odnosima sa svekrvom Victorijom Beckham (48), a razlog njihovih narušenih odnosa je vjenčanica koju je Nicola nosila kad se udavala za Victorijinog najstarijeg sina Brooklyna Beckhama (23).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vjenčao se Beckhamov najstariji sin 01:16

Nicola je na dan vjenčanja zablistala u vjenčanici brenda 'Valentino', iako je prvi plan bio da će nositi dizajn Victorije Beckham, izjavila je Nicole za magazin Grazia. Nakon što su se počele dogovarati oko dizajna haljine Victoria joj se danima nije javljala, a na kraju je rekla da nije u mogućnosti napraviti vjenčanicu. 

- Čule smo se kako bismo počele dizajnirati haljinu, a onda je prošlo nekoliko dana i nije mi se javljala. Victoria je zatim nazvala moju mamu i rekla da ju njezin atelje ne može napraviti - ispričala je Peltz.

- Planirala sam nositi Victorijinu vjenčanicu i bila sam uistinu uzbuđena što mogu nositi dizajn koji je kreirala moja buduća svekrva. Mislila sam da je to baš lijepo i vrlo lijepa priča - priznala je Nicola. 

Činjenica da je Victoria, ali i još nekoliko gostiju došlo u dizajnima Victorije Beckham nije pomogla cijeloj situaciji. Čak je i Nicolina majka nosila haljinu s Victorijinim dizajnom.

Nakon vjenčanja počele su glasine da Nicola nikada nije planirala nositi dizajn njezine svekrve, ali ona tvrdi da to nije istina i da ju je povrijedilo kada je čula da se to priča.

Brooklyn, koji je uvijek bio poznat po bliskom odnosu sa svojom obitelji, u ovom slučaju je rekao da mu je supruga svakako prioritet. 

Beckhama i Victoriju prozvala snaha: Vršili su pritisak na sina
Beckhama i Victoriju prozvala snaha:  Vršili su pritisak na sina

- Da budem iskren, moja žena mi je očito na prvom mjestu i ne želim je nikada vidjeti uzrujanu. Čuvamo leđa jedno drugome 100 posto i idemo dalje zajedno - izrazio je Brooklyn podršku Nicole još ranije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin