Obavijesti

Show

Komentari 0

Nicola Peltz o svađi s Victorijom Beckham: To je zbog vjenčanice

Nicola Peltz o svađi s Victorijom Beckham: To je zbog vjenčanice
5

Namjeravala sam nositi njenu vjenčanicu i stvarno sam to htjela, ali ona je nakon nekoliko mjeseci rekla da njezin atelje to ne može učiniti, pa sam morala odabrati drugu haljinu, rekla je supruga Brooklyna Beckhama

Nakon što su strani mediji iznijeli kako su Victoria Beckham (48) i njena snaha, manekenka Nicola Peltz (27) na ratnoj nozi, Nicola je sada odlučila stati na kraj glasinama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Dok je obitelj Peltz-Beckham u početku šutjela o tim nagađanjima, Nicola je za Variety otkrila kako misli da su glasine proizašle iz toga što za svadbu nije odabrala vjenčanicu s potpisom Victorije, nego modne kuće Valentino.

- Namjeravala sam nositi njenu vjenčanicu i stvarno sam to htjela, ali ona je nakon nekoliko mjeseci rekla da njezin atelje to ne može učiniti, pa sam morala odabrati drugu haljinu - ispričala je Nicola.

Strani mediji: 'Victoria Beckham ne može podnijeti suprugu svog sina', Nicola: 'Povrijeđena sam'
Strani mediji: 'Victoria Beckham ne može podnijeti suprugu svog sina', Nicola: 'Povrijeđena sam'

- Moram napomenuti kako mi nije rekla da ja njenu vjenčanicu ne smijem nositi niti sam ja njoj rekla da je ne želim nositi. To nikako nije istina - objasnila je.

Navodnu obiteljsku svađu komentirao je i sam Brooklyn Beckham (23), kojega, kako se čini drama između majke i supruge ne dotiče.

- Neki pokušavaju poniziti moju obitelj, ali među nama je sve u redu. Svi se dobro slažemo - rekao je.

Prisjetimo se, Page Six navodi da Victoria nije zadovoljna ljubavnim izborom svog sina Beckhama, a dodaju i da joj Nicola nije dopustila da se uključi u planiranje vjenčanja.

Nicola je nedavno i na društvenim medijima pratitelje iznenadila fotografijama na kojima plače. Mnogi su njezinu objavu odmah povezali s navodnim izjavama majke svoga supruga.