Obavijesti

Show

Komentari 13

Strani mediji: 'Victoria Beckham ne može podnijeti ženu svog sina Brooklyna: Ne razgovaraju'

Strani mediji: 'Victoria Beckham ne može podnijeti ženu svog sina Brooklyna: Ne razgovaraju'
5

Nicola nije htjela da njena buduća svekrva ima veze s planiranjem vjenčanja i nije ju htjela ni u što uključiti, govore izvori te dodaju da je planiranje vjenčanja prošlo u užasnoj atmosferi

Strani mediji navode kako su Victoria Beckham (48) i njena snaha, manekenka Nicola Peltz (27) na ratnoj nozi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Page Six kaže da Victoria nije zadovoljna ljubavnim izborom svog sina Beckhama, a dodaju i da joj Nicola nije dopustila da se uključi u planiranje vjenčanja.

- Ne mogu se podnijeti i ne razgovaraju. Planiranje vjenčanja proteklo je u užasnoj atmosferi - rekao je za Page Six izvor blizak obitelji.

Nakon Hrvatske i Italije obitelj Beckham stigla je u Saint-Tropez
Nakon Hrvatske i Italije obitelj Beckham stigla je u Saint-Tropez

- Nicola nije htjela da njena buduća svekrva ima veze s planiranjem vjenčanja i nije ju htjela ni u što uključiti. Komunikacija je bila minimalna - rekao je isti izvor dodavši da ni Victoria ni David Beckham nisu s Brooklynom previše razgovarali u proteklih nekoliko mjeseci.

Page Six piše i da je mogući razlog zavade to što je Nicola ljubomorna na pažnju koju Victoria uvijek dobiva te da nije htjela da se isto dogodi i na dan njenog vjenčanja.

Prisjetimo se, mladi par je u travnju uplovio u bračne vode, a na vjenčanje njihove su imućne obitelji navodno potrošile milijune funti. Zbog raskoši u kojoj je vjenčanje odvilo, javnost ih je kritizirala da nemaju obzira prema obiteljima koji pate tijekom rata u Ukrajini.

POGLEDAJTE VIDEO: ROZGA O TREMI