Obavijesti

Show

Komentari 7

Nicolas Quesnoit: Opušteni smo i veseli, zato nas vole

Nicolas Quesnoit: Opušteni smo i veseli, zato nas vole
5

Nespretna kuharica Ana sanjala je o finalu showa 'Ples sa zvijezdama’. Sada s Nicolasom vježba po sat vremena dulje kako bi bili što bolji u emisiji

VIDEO

Ocjenjivački sud showa “Ples sa zvijezdama” Anu Ugarković (38) prozivao je da nespretno pleše rekavši joj kako joj je ples poput žilave govedine. Iz emisije u emisiju kritike su se nastavile, ali “zapakirane u kuharicu”. “Ana bolje drži zdjelice u kuhinji jer ova vaša nije dovoljno spretna za ples”, “nedostajalo vam je malo vegete”, samo su neki od komentara. No zvijezda HTV-ove kulinarske emisije “Kod Ane” osvojila je gledatelje nespretnim koracima i ukočenim tijelom, ali i šarmom.
- Imam tremu prije svakog izlaska pred kamere, no u plesu uživam i opušteno se trudim izvesti korake što bolje mogu. Gledatelji me očito vole pa sam sanjala o finalu. No za pobjedu, ne znam baš. Franka i Ištvan je zaslužuju - rekla je kuharica. Njezin plesni partner Nicolas istaknuo je da su se još jedanput dobro zabavili vježbajući fox i jive. Drago mu je što je toliko gledatelja glasalo za nas.
- Vole nas jer smo opušteni i veseli, a ne 'nabrijani’ na ples. Sve je moguće - rekao je Nicolas. Prema licenciji showa, glas gledatelja odlučuje. Ako jedan finalni par dobije dva boda od žirija i jedan od gledatelja, a drugi par jedan od žirija i dva boda od publike, pobijedit će ovaj drugi jer je glas gledatelja važniji. Član žirija i plesni sudac Elio Bašan kaže kako simpatični plesači potiču ljude da nauče plesati.
- Ana će sigurno popularizirati latinoameričke plesove jer ljudi u njoj vide da i oni mogu plesati. Gledatelji odlučuju. Prisjetite se Žarka Radića, koji je molio da ne glasaju za njega, no ipak je dalje prolazio - kaže Elio. I Iva Šulentić pomirila se s ispadanjem iz showa, nije više tužna, a bilo bi joj drago da pobijedi Ana.

VJEŽBAJU SAT DULJE KAKO BI BILI ŠTO BOLJI
Ana Ugarković s plesnim partnerom Nicolasom Quesnoitom od prošlog tjedna trenira tri sata na dan. Ana se jedva naviknula na visoke pete, a pravilno držanje naučila je stežući lopatice šalom. Ples je svako jutro opusti i dobije dodatnu energiju za radni dan.

"BIO SAM IM JAKO SMIJEŠAN"
 Dugo sam bio u showu jer sam bio smiješan, a gledatelji to jako vole. Ovu sezonu nisam detaljno gledao da bih mogao reći je li Ana poput mene, kaže pjevač Psihomodo popa Davor Gobac (45). On je prije dvije godine, poput Ugarković, dogurao do polufinala. Unatoč tome što ga je žiri loše ocjenjivao, gledatelji su glasali za njegov ostanak na plesnom podiju. Roker je tad prvi put u životu učio plesati. Nije plesao niti na vjenčanjima. Ni voditeljica Katja Kušec nije bila baš miljenica žirija u HTV-ovu showu “Zvijezde pjevaju”.
- Ako me uspoređuju s Anom, to mi je u redu jer je ona utjelovljenje ovog 'Plesa’. Smisao je showa da nauče plesati oni koji nisu profesionalci, a gledatelji su ti koji nagrađuju trud, šarm i duhovitost - zaključila je. (gm, st)

NIJE SLUŠALA ŽIRI I ZAMALO POBIJEDILA
Izjave žirija nisu me dirale ni pogađale, kaže Katja Kušec (51), koja je nastupala u prošlom showu “Zvijezde pjevaju”. Žiri je nije štedio oštrih kritika zbog njezina glasa, no zahvaljujući gledateljima, izborila je finale. Nadala se i da će pobjediti.






Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor