Show

Komentari 4

Nicole Kidman nije vidjela ništa ispred sebe pa su je pridržavali za ruku: Što joj je to na očima?

Nicole Kidman nije vidjela ništa ispred sebe pa su je pridržavali za ruku: Što joj je to na očima?

Jedna od najpoznatijih glumica za pariški Tjedan mode kombinaciju je 'zapaprila' bizarnim Balenciaga crnim naočalama ispod kojih nije ništa vidjela pa su je pridržavali. Osim toga, obukla je i vrlo dugačke hlače

Oskarovka Nicole Kidman (55) pojavila se na pariškom Tjednu mode s bizarnim naočalama ispod kojih, sudeći prema fotografijama paparazza, nije ništa vidjela pa joj je jedan muškarac pomogao da prijeđe stepenicu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedna od najpoznatijih glumica na pariškom Tjednu mode nosila je jednostavni crni bodi i traperice visokog struka, koje su joj bile toliko dugačke da je morala paziti na svaki korak. Ovu, na prvi pogled, jednostavnu kombinaciju, Nicole je 'začinila' bizarnim crnim naočalama modnog brenda Balenciaga koje su joj dale pomalo mačkasti look.

S obzirom da su joj traperice bile dugačke i da je ispod tamnih naočala jedva vidjela, jedan muškarac ju je pridržavao kako ne bi zapela ili još gore, pala.

Prema pisanju stranih medija, Nicole je iskopirala Kim Kardashian (41) koja je te iste naočale nosila nekoliko puta i to prošle godine.

Kidman je nedavno otkrila za Daily Mail kako je tijekom svojih početaka u Hollywoodu uspjela zahvaljujući svojim prijateljima glumcima Hughu Jackmanu (53) i Deborri-Lee Furness (66) koji su joj ponudili smještaj kada je iz Australije dolazila na audicije. U to vrijeme, Nicole je spavala kod njih na kauču i kako kaže, dan danas im je zahvalna zbog toga.

- Deborra-Lee bila je jedna od mojih najboljih prijateljica. Spavala bih na kauču u njezinoj iznajmljenoj kući, a ona mi je uvijek nudila smještaj kad bih trebala ići na audiciju. Tada je to bilo skupo, nisam si mogla priuštiti hotele, pa je ideja da postanemo cimerice bila stvarno sjajna. Otišli biste i vratili se, zatim biste otišli na nekoliko tjedana i odradili audicije i nadali se da ćete uspjeti - ispričala je svojedobno.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU S INFLUENCERICOM SONJOM KOVAČ

 

Najčitaniji članci