Obavijesti

Show

Komentari 2

Nije baš za djecu: 'Baywatch' je napokon dobio 'prosti' trailer

Nije baš za djecu: 'Baywatch' je napokon dobio 'prosti' trailer
6

Kako je odmicalo vrijeme, sve je postajalo jasnije i jasnije da je ispred nas jedan od pravih ljetnih filmova, koji donose zabavu, zabavu i ništa drugo nego zabavu

VIDEO

Kada smo prvi put čuli za ideju da bi 'Spasilačka služba', tj. popularni 'Baywatch', mogao dobiti svoju filmsku verziju, ništa vezano za tu ideju nam nije imalo smisla.

No kako je vrijeme odmaklo postalo je jasno da je pred nama jedan od pravih ljetnih filmova, koji u svojem trajanju donose isključivo zabavu, zabavu i ništa drugo nego zabavu. Posljednji foršpani koje smo pogledali su svi to najavljivali, no svi oni bili su 'obični i normalni'.

Tek sada, kada smo dobili video u kojem se nitko ne suzdržava od psovanja i u kojem je konstantna tema kvaliteta Rockovih i Efronovih 'jaja', možemo sa 100% sigurnošću reći da nam istinski dolazi nevjerojatan i ludo zabavan ljetni hit.

Pogledajte video

Svima poznatog glavnog spasitelja, Mitcha Buchanana, glumi Dwayne Johnson, poznatiji kao The Rock, a njegovog partnera, mlađahnog Matta Brodyja, odglumio je miljenik ženske publike Zac Efron.

Uz njih, spasioce će glumiti Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera, Jon Bass, Hannibal Buress te latino pop princeza, Belinda Peregrin. Priyanka Chopra ima ulogu negativke, a ekipi će se u filmu pridružiti i David Hasselhoff te Pamela Anderson.

A za sve nostalgičare u filmu se krije posebno iznenađenje koje možete otkriti već od 1. lipnja u svim kinima u distribuciji Blitza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode