Obavijesti

Show

Komentari 1

Nije im bilo lako: Deset parova koji su se borili s neplodnošću

Nije im bilo lako: Deset parova koji su se borili s neplodnošću
19

Sarah Jessica Parker, Chrissy Teigen, Nicole Kidman i Elizabeth Banks sa svojim muževima prolazile su pakao neuspješnih in vitro oplodnji, inseminacije i pobačaja...

VIDEO

Kim Kardashian West i Kanye West

Sekundarna neplodnost, odnosno poteškoće pri začeću drugog djeteta nisu tako rijetke. S njom su se borili i Kim Kardashian (38) i Kanye West (42) . U jednoj epizodi njihova reality showa otkrila je da se seksa s Kanyeom '500 puta na dan'. Išla je i kod specijalista za plodnost. 

- Puno mi je teže zatrudnjeti drugi put. Kad to ne planirate, dogodi se. Tako jednostavno Bog funkcionira. A kad to želite tako jako, onda se ne događa - izjavila je Kim za E!International Press Junket. Ipak, ona i Kanye uspjeli su nakon dužeg pokušavanja. Maleni Saint West rođen je 1.12.2015., gotovo dvije i pol godine nakon svoje sestre North

Starleta je nedavno na Instagramu objavila fotografiju sina Psalma kojeg je njoj i suprugu 9. svibnja rodila surogat majka. Istu 'stvar' par je učinio i prošle godine kad su 'dobili' kćer koju su nazvali Chicago (1).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Courtney Cox i David Arquette

Sa sada već bivšim mužem Davidom Arquetteom (47), popularna prijateljica Courtney Cox (54), godinama je pokušavala dobiti dijete.  Uspijevali su začeti, ali njezino tijelo nije moglo iznijeti trudnoću. Doživjeli su nekoliko spontanih pobačaja. 

- Lako zatrudnim, ali teško ih zadržavam - izjavila je za People.  Unatoč tome, ona i Arquette su se, kažu, vrlo brzo ponovo 'bacili na posao'. 

- Ne bih rekla da je trudnoća poput šetnje parkom. Ali, što da radiš? Mi jednostavno pokušamo ponovo - izjavila je. Nakon IVF tretmana njihova kćer Coco rođena je u lipnju 2004. 

The Art of Elysium 2nd Annual Heaven Gala - Los Angeles

Brooke Shields i Chris Henchy

Brooke Shields (54) se borila s cervikalnom displazijom koja joj je otežavala začeće. Odlazila je na in vitro oplodnju i nakon prve runde, ostala je trudna. No imala je spontani pobačaj. 

- Bili smo slomljeni. Sve do tad, mislila sam da, samo zato što je vrijeme i što ja želim bebu, da će to biti lako - izjavila je.  Dugo su se borili, ali na kraju su uspjeli. Rodila je dvije kćeri, Rowan 2003. i Grier 2006. 

Chrissy Teigen i John Legend

Manekenka Chrissy Teigen (33) i pjevač John Legend (40) vjenčali su se 2013. Pokušavali su godinama dobiti bebu, ali nikako nisu uspijevali.

- Reći ću vam iskreno, John i ja imamo problema. Voljeli bismo da smo dobili dijete prije pet, šest godina, ali nismo, to je bio proces! Odlazili smo doktorima za neplodnost... I, svaki put kad bi me netko pitao hoćemo li imati djece, razmišljala sam jednog dana pitat ćete to krivu curu koja se stvarno bori s tim i bit će joj vrlo teško. Zato, mrzim ta pitanja. Mrzim ih. Prestanite me ispitivati - izjavila je za FABLife 2015.

Chrissy i John dobili su kćer Lunu Simone 14. travnja 2016. godine, a u svibnju 2018. dobili su sina Milesa Theodorea Stephensa.

24th Critics Choice Awards – Arrivals – Santa Monica, California, U.S.

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick

Glumica Sarah Jessica Parker (54) i glumac Matthew Broderick (57) dobili su sina Jamesa 2002. No poslije nikako nisu uspijevali začeti drugo dijete. Odlučili su se za surogat majčinstvo. Tim putem dobili su kćeri blizanke Marion Lorettu Elwell i Tabithu Hodge 2009. godine. 

- Istražili smo sve mogućnosti i surogat majčinstvo je bila naša opcija. Pokušavali smo proširiti našu obitelj godinama. Nisam se mogla pretvarati da je sve u redu. Da sam mogla uspješno iznijeti trudnoću nakon rođenja mog sina, ne bih se odlučila na ovu opciju - bila je iskrena Sarah. 

Rules Don

Nicole Kidman i Tom Cruise

Nicole Kidman (51) ima dvoje posvojene djece iz braka s Tomom Cruiseom (56), kćer i sina. Iz braka s Keithom Urbanom (51) ima biološku kćer i još jednu kćer koju su dobili preko surogat majke. 

- Svatko tko je želio drugo dijete ili dijete, poznaje ovo razočaranje, bol i gubitak koji doživljavate dok pokušavate. Oboje smo jako željeli drugo dijete. Ja nisam mogla ostati trudna. Imali smo vrlo, vrlo teško iskustvo s plodnošću. Za mene, to nikad nije bilo lako - ispričala je Nicole za australski 60 minutes u veljači 2011. 

Mark Zuckerberg i Priscilla Chan

- Pokušavali smo dobiti dijete godinama. Doživjeli smo tri spontana pobačaja. Puni ste nade svaki put kad saznate da ćete imati dijete. Počnete zamišljati kako će izgledati, vaše snove i nade za njihovu budućnost. Počnete planirati, a onda nestanu. To je vrlo usamljeno iskustvo. Većina ljudi ne raspravlja o pobačajima jer se brinu da će to utjecati na vaš odnos ili na njih same - kao da ste defektni ili ste učinili nešto da prouzročite to. Zato se borite sami... Nadamo se da će dijeljenjem naše priče ljudima dati više nade koju smo mi osjetili i da će pomoći ljudima da progovore o svojim iskustvima" - objavio je Mark Zuckerberg na svom Facebook profilu 2015.

Te iste godine dobili su prvu kćer Max, a 2017. dobili su  sina Augusta Chana.

Jaime King i Kyle Newman

Glumica i manekenka Jaime King (40) imala je pet spontanih pobačaja, pet rundi IVF-a i 26 rundi inseminacije prije nego je uspjela ostati trudna. Njena dijagnoza policističnih jajnika velikim dijelom otežavala joj je trudnoću. 

- Kad sam ostala trudna, to je bila najbolja stvar u cijelom svijetu. Nikad se nisam osjećala zahvalnije, sretnije i ushićenije - ispričala je Jaime za People. 

Sina Jamesa Knighta rodila je u listopadu 2013., a drugog sina Leo Thamesa u srpnju 2015. 

Elizabeth Banks i Max Handelman

Nakon godina pokušavanja Elizabeth Banks (45) i Max Handelman (46) okrenuli su se surogat majčinstvu. Oba sina Felixa i Magnusa rodila je surogat majka. 

- Riječi drugih majki pomogle su mi odlučiti se za surogat majčinstvo. Govorile su da jednom kad su rodile da su zaboravile da su uopće bile trudne. I tako, kad je jednom fokus prestao biti trudnoća, već beba, tada je to postala laka odluka - ispričala je za Women's Health. 

Gwen Stefani i Gavin Rossdale

Nakon dva sina, Gwen Rossdale (49)  željela je još jednu bebu. Pokušavali su godinama i nije uspijevala ostati trudna. Šest godina poslije ipak je rodila i trećeg sina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gx @nbcthevoice #takeyourkidtowork #zuma #kingston ❤️❤️

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Kopija Kim Kardashian 01:16

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'
DRAMA U 'BRAKU NA PRVU'

Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'

Danijela i Alan od stručnjaka iz showa 'Brak na prvu' dobili su zadatak poredati životne vrijednosti te su se zbog toga posvađali