Obavijesti

Show

Komentari 42

Nije joj smetala haljina: Lana je na kobili dojahala na koncert

Nije joj smetala haljina: Lana je na kobili dojahala na koncert
12

PA NEK ŽIVI, ŽIVI RAD Atraktivna pjevačica proteklog je vikenda imala tri koncerta u tri države - Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj, na kojima je oduševila preko deset tisuća ljudi.

VIDEO

Vinkovci, vama se uvijek vraćam! Koliko god bila neispavana od dva koncerta, vi ste moj benzin, rekla je Lana Jurčević (32) fanovima prije nastupa.

Pjevačica je na koncert u Vinkovcima došla vrlo neuobičajenim prijevoznim sredstvom. Do bine je dojahala na kobili Lori. Čak joj ni bijela haljina koju je odjenula za koncert nije smetala da sjedne na konja. 

Posjetitelje Vinkovačkih jeseni pjevačica je zabavljala skoro dva sata, a šator je bio pretijesan za sve koji su željeli uživo vidjeti njezin nastup.

Lani je ovog tjedna uspjela zabaviti više od 10.000 ljudi. U tri dana nastupala je u tri države: Sloveniji, Austriji i Hrvatskoj. Najrasplesaniji su, dakako, bili Vinkovčani, koje je Lanin nastup oduševio. No oduševili su oni i Lanu.

- Prije par godina sam u Vinkovce došla na konju i tad sam si rekla da ću samo tako dolaziti - izjavila je Lana nakon koncerta.

Dodala je kako voli konje, koji su prekrasne životinje te naglasila kako joj je drago da se koriste za terapijsko jahanje. Lana je ljeto provela radno - putujući i nastupajući.

Uz sve obveze, Lana nema vremena za traženje dečka, tako da je još slobodna.

- Kad bih rekla koliko sam dugo znala biti sama, nitko mi ne bi vjerovao. Ja sam ekstremno emotivna i senzibilna, ali znam da ću taj dio svog života realizirati kad za to dođe vrijeme - rekla je u rujnu. Smatra da je “onaj pravi” negdje čeka te da su mlađi duhom kompatibilniji za nju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu