Obavijesti

Show

Komentari 1

Nije kraj za najvećeg Jedija: Mark Hamill najavio povratak

Nije kraj za najvećeg Jedija: Mark Hamill najavio povratak
4

Glumac Mark Hamill, kojeg najviše pamtimo po ulozi u filmovima iz serijala 'Ratovi zvijezda', na sebi svojstven način najavio je svojevrstan povratak u franšizu

VIDEO

Posljednji film u franšizi 'Ratovi zvijezda', koji se bavi glavnom pričom, a ne nebitnim dijelovima radnje (poput iznimno neuspješnog 'Sola'), bio je odličan prošlogodišnji uradak 'Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi'.

Premda je film kritika odlično primila film isto se ne može reći za jedan dio publike, kojima su neki dijelovi radnje istinski zasmetali. Uništenje ključnih elemenata sage, 'poništavanje' svega što smo do sada naučili o mističnoj Sili te smrti likova koji su nam bili iznimno važni.

Napomena - u daljnjem dijelu teksta raspravlja se o elementima filma koji se mogu smatrati spoilerima. Čitajte na vašu odgovornost.

Na kraju filma 'Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi' Luke Skywalker izjavio je 'Vidimo se.' A sada se čini da je njegov glumac, Mark Hamill, insinuirao u svojem tvitu kako će se vratiti u narednom, devetom filmu.

- Tko broji? - upitao se Hamill u tvitu uz hashtag kojim najavljuje odbrojavanje do izlaska narednog filma. Premda nije ništa specifično najavio, svaki pravi ljubitelj ove franšize mora se upitati zašto je Hamill baš sad napisao taj tvit. Uz to, treba napomenuti kako je J.J. Abrams, koji je uzeo malu pauzu od režiranja 'osmice', ponovno u igri. A kako Abrams istinski voli posezati u prošlost i vaditi iz prašine sve i svašta, tako neće biti nimalo čudno ako se Skywalker uistinu pojavi.

Pretrpjela je užasnu tragediju: Njena osveta bit će stravična
Pretrpjela je užasnu tragediju: Njena osveta bit će stravična

Kako trenutačno stoje stvari, najvjerojatnije je da će se Skywalker pojaviti kao duh, kakve smo već imali prilike u nekoliko navrata vidjeti u filmovima 'Ratova zvijezda'. Deveti, i posve moguće posljednji film iz sage o Skywalkerima, u kina dolazi 20. prosinca, 2019. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode