Obavijesti

Show

Komentari 7

Nije omiljena: Naslovnice s T. Swift imale su najgoru prodaju

Nije omiljena: Naslovnice s T. Swift imale su najgoru prodaju
4

Country pjevačica je 2012. godine pozirala za četiri časopisa. Istraživanjem se zaključilo kako su naslovnice s njom imale najlošiju prodaju od svih zvijezda

VIDEO

Country pjevačica prošle je godine krasila naslovnice časopisa Vogue, Glamour, Cosmopolitan i Harper's Bazaar. No sudeći prema istraživanju prodaje ženskih časopisa u 2012. godini, naslovnice časopisa s Taylor Swift ostvarile su najlošiju prodaju. Zanimljivo je da su čak manje poznati celebrityji od nje, poput Lauren Conrad i Zooey Deschanel, uspjele ostvariti puno veću prodaju.

Vogue za koji je pozirala u veljači 2012. godine prodan je u 329,371 primjeraka što je nešto više od dotadašnjeg šestomjesečnog prosjeka. Dvostruko ju je nadmašila Lady GaGa koja je u rujnu pozirala u ružičastoj haljini s perikom na glavi. Njezina naslovnica ostvarila je prodaju od čak 602,000 primjeraka. Premašila ju je i Adele koja je pozirala u ožujku, njezina naslovnica prodana je u 410,343 primjeraka.

Što se tiče časopisa Glamour, naslovnica sa Swift prodana je u 443,000 primjeraka, no uspjele su je nadmašiti Lauren Conrad s 500,000 primjeraka i Victoria Beckham s 482,000 primjeraka.

Glavna urednica časopisa Glamour, Cindi Leive, izjavila je kako smatra da je slabu prodaju naslovnice s Taylor vjerojatno prouzročila njezina problematična veza s Harryjem Stylesom (19).

I prosinačko izdanje sa Swift u Cosmopolitanu ostvarilo je najgoru godišnju prodaju. Za razliku od nje Scarlett Johansson bila je Cosmopolitanova top zvijezda s 1.5 milijuna čitatelja koje je zanimalo što glumica obožava kod muškaraca. Čak je i Ashley Greene nadmašila Swift, glumica se našla na drugom mjestu najprodavanijih izdanja. Gwen Stefani također je nadmašila Taylor u Harper's Bazaaru s 138,412 prodanih primjeraka, iako je Gwen imala lošu godinu što se tiče glazbene prodaje.

Slavne osobe koje su ostvarile dobru prodaju su i Katy Perry koja je bila najprodavanija na naslovnici časopisa Elle i Jennifer Aniston u In Styleu. Naslovnica s Kate Middleton bilo je najprodavanije izdanje Vanity Faira kao i ona s Kate Moss koja je krasila naslovnice Harper's Bazaara i časopisa W.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'
OBRATILA MU SE

Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'

Pjevačica se krila iza sunčanih naočala i svojim pratiteljima pokazala čovjeka koji ju je pratio