Show

Komentari 0

Nije to ta Lara: Za samo dva tjedna stiže nova avanturistica

Nije to ta Lara: Za samo dva tjedna stiže nova avanturistica

Arheologinja koju Alicia Vikander donosi na velike ekrane razliku je se od svoje prethodnice isto kako se današnja Lara Croft iz kompjuterskih igara razlikuje od Lare s kraja 20. stoljeća

Za samo dva tjedna Alicia Vikander pokazat će nam kako izgleda njena Lara Croft. Sudeći po dosadašnjim videima, očekuje nas posve drugačija Lara od one koju smo gledali dok je ulogu držala Angelina Jolie.

Dok je Lara Croft Angeline Jolie bila akcijska junakinja, dobar dio njenih filmova pokazivao je ozračje vremena u kojem su snimljeni, pa su akcijske scene ipak bile blage. Uz to je tadašnja Lara bila značajno 'mekši' lik od današnjeg.

Arheologinja koju Alicia Vikander donosi na velike ekrane razliku je se od svoje prethodnice isto kako se današnja Lara Croft iz kompjuterskih igara razlikuje od Lare s kraja 20. stoljeća.

Sedam godina poslije očevog nestanka, Lara Croft ne osjeća nikakav cilj. Svrhu u svojem životu također ne vidi te odbija preuzeti uzde carstva svojeg oca kao što i odbija priznati da ga stvarno nema. U suprotnosti njegovoj posljednjoj želji, Lara odlučuje ostaviti sve iza sebe i kreće rješavati zagonetku očevog misterioznoga nestanka.

Svoju potragu započet će istraživanjem posljednje lokacije na kojoj je viđen - Vražjeg mora. No tamo će naći odgovore koji su možda previše za nju.

U glavnoj ulozi je Alicia Vikander, a ispomoć su joj dali Dominic West, Walton Goggins te Daniel Wu. Režije se prihvatio Roar Uthaug.

'Tomb Raider' u kina, u distribuciji Blitz filma, dolazi 16. ožujka ove godine.

 

Najčitaniji članci