Obavijesti

Show

Komentari 20

Nikita je odbacila seksi krpice: Imala duhovno prosvijetljene

Nikita je odbacila seksi krpice: Imala duhovno prosvijetljene
4

Prvo sam na sebi sve isprobavala, i kad sam bila sigurna da djeluje, počela sam i drugima davati tretmane! Uživala sam u svom daru jer sam ga potajice priželjkivala od malih nogu, rekla je Nikita

VIDEO

Jedna od velikih dance zvijezda 90-ih godina, Nikolina Ivošević Nikita (49) i dalje je aktualna u glazbi. Iako manje poznata na hrvatskoj glazbenoj sceni, u Americi je izdala čak četiri studijska albuma, a u petak će nastupiti u jazz i cabaret klubu u Zagrebu gdje ju je pozvao Miro Ungar (81), piše Večernji list.  

U njezinom životu posljednjih 29 godina veliku ulogu ima vjera. Nikita je doživjela duhovno prosvjetljenje te napisala knjigu 'Brza duhovna samopomoć', a kako kaže, uskoro će je i izdati. 

- Prvo sam na sebi sve isprobavala, i kad sam bila sigurna da djeluje, počela sam i drugima davati tretmane! Uživala sam u svom daru jer sam ga potajice priželjkivala od malih nogu. Znate ono, kad želite nekom pomoći kad mu se nešto dogodi - rekla je Nikita za Večernji list, ali i progovorila što misli o drugim hrvatskim zvijezdama koje su doživjele prosvjetljenje.

- Neki poput Danijele osjete svoj poziv. Smiješno mi je to, što nju ima itko što napadati, a ne držati se Božjih zapovijedi. U suštini, kad prosvjetljenjem spoznate dualnost u ovom svijetu i da je univerzalna ljubav jedina realna energija, sve ćete bolje razumjeti - ispričala je Riječanka te stala u obranu pjevačice Danijele Martinović (47). 

Unatoč tome što više nije popularna kako je bila, iza Nikite su 32 godine karijere, a pjevačica se prisjetila početaka svoje karijere.

- Moj imidž sastojao se od erotskih krpica koje sam nabavljala u njemačkim i švicarskim sexy shopovima jer kod nas tada još nije bilo takvih specifičnih kostima - prisjetila se Nikita koja ovih dana izbacuje duet s riječkim pjevačem Žanilom Tatajom Žakom 'Prosule se divlje jagode'. 

Nikita iz prijašnje veze ima sina Antonija (12), a jednom prilikom rekla je kako mu je u potpunosti posvećena te ga vodi sa sobom na koncerte i kazališne predstave.

VIDI OVO! Sam u kući: Macaulay Culkin opet odglumio scene iz kultnog filma. Pogledajte kako izgledaju danas!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama