Obavijesti

Show

Komentari 5

Nikita novi singl predstavila kroz intervju koji je napravila sama sa sobom: 'Desio se on!'

Nikita novi singl predstavila kroz intervju koji je napravila sama sa sobom: 'Desio se on!'

Nikita se zadnjih par godina pojavljivala u emisijama kao što su "Večera za pet", "Ljubav je na selu", a hvalila se i kako se bavi astrologijom na televiziji. Sada je predstavila novi singl "Iluzija"

VIDEO

Pjevačica Nikolina Ivošević (52), poznatija kao Nikita, je 90-ih godina osvojila glazbenu scenu zajedno s Kasandrom, Ellom i drugima. Surađivala je 2000-ih i s kazalištem Komedija, a u posljednje vrijeme pojavljivala se u različitim emisijama. Gledatelji su je tako mogli vidjeti u "Večeri za 5", ali i u emisiji "Ljubav je na selu". 

Uz pjevanje se godinama već bavi iscjeliteljstvom i tumačenjem tarota pa se tako prošle godine pohvalila da se počela baviti astrologijom na televiziji. 

Prije nekoliko mjeseci izdala je novu pjesmu "Iluzija", kao i spot, a napravila je i intervju sama sa sobom. 

Intervju prenosimo u izvornom obliku 

Naša riječka pjevačica i glumica Nikita prosle i ove godine je jako pojacala svoju kreativnost, priupitat ćemo je šta se to dešava s njom. 

Nikita: Dragi moji desio se ON, desio se aranžer moje glazbe i tekstova Nenad Konstantinov, kolega iz Beograda koji se naprosto poklopio s mojim pop dance pa čak i pop rock pjesmama. Teško mi je bilo naći aranžera iako sam pokušavala sa njih dosta i bilo je neuspješno. Priznajem da puno tražim od takvog glazbenika. Da me osjeti, da se spoji samnom u mojoj kreaciji i da da sebe cijeloga energetski u svakoj pjesmi... 

A napravili smo ih puno zajedno , 4 albuma ! 

Ajme draga Nikita baš nam je drago, nego najavili ste nam novi spot , nakon koliko ste ga napravili bila je duža pauza, ako se ne varam oko 8 godina je bio Loverboy ? 

Nikita: O da, ako ne računamo dva dueta sa kolegom iz Australije Ray Karl Hall-om aka KinetiKindred-om pred par mjeseci je izašao spot za pjesmu Lies i prije par godina Globule, priznajem da nisam baš snimala svoje pjesme iako je bila prisutna volja. Neću se opravdati jer nema opravdanja ! 

Obećajem da ću sad više snimati hihi

Pjevačica Nikita proživljavala dramu: Evo što mi se dogodilo zbog velikog nevremena u Rijeci
Pjevačica Nikita proživljavala dramu: Evo što mi se dogodilo zbog velikog nevremena u Rijeci

Dakle spot Iluzija kojeg ćemo predstaviti govori o čemu, koja je poruka? 

Nikita: Uglavnom zamislila sam priču koja je dosta realna, naime radi se o fejsbuk pričama. Koliko puta nam se desilo ili drugima da se na neviđeno zaljubimo , zaludimo se u nekoga preko te internetske nazovimo je žice a iza svega se skrivaju lažne riječi, poigravanje tuđim emocijama.. Rijetko tko ide dalje od toga, tipa da se nađe fizički.

Al vidite poanta je da svatko može svašta da vam napiše a ne misli tako ili se predstavlja u ljepšem svijetlu , a iza toga je stoji velika varka, iluzija.

I tako naša Nikita priča o Iluziji na internetu, dali se vama desila slična priča? 

Nikita: Da o je hihi i na kraju sam ja ostala dosljedna svojih emocija a on je ostao u iluziji... Neću detaljnije hihi ali bilo je svega, iskreno volim taj cyber sex hihi

Opa Nikita objasnite nam onda barem o čemu se radi u cyber sexu hihi ? I hm, hm vidim jedan dečko je sa vama u spotu ? 

Nikita: Cyber sex je posebna vrsta poigravanja senzualnim riječima gdje se partneri spoje na daljinu, dakle nisu prisutni nego tipkaju ali se osjećaju , osjećaju se duhovno i toliko se povežu da riječi teku preko tipkovnice .. ali to se sve može vidjeti u spotu da ne otkrivam sve karte hihi

A dečko u spotu je Daniel iz Vinkovaca , vrlo drag, hrabar, kreativan i opušten mladi dečko. Nije mu bilo teško kad sam mu rekla da se skine i odigra to sexualno ludilo hihi.

Imate pravo sad ćemo mi pustiti spot još malo, nego šta nam još možete reći o novitetima ?

Uglavnom pjesma Iluzija je pjesma sa albuma "Obučena u ljubav" koji je izašao krajem prošle godine u izdanju K Dragon records-a . Album ima 11 pjesama i možete ga naći na digitalnim platformama ali i na youtubiću ! 

Nikita UK pa kako se to desilo ? Velika podrška!

Nikita: Sretna sam jer sam nakon puno, puno godina našla izdavača i to preko twitera kolega Gary mi se javio i rekao da je oduševljen sa mojim glasom sa mojim pjesmama i dali sam za suradnju s njime i ponudio mi je ekskluzivni ugovor. I tako je sve krenulo ...izdali smo i album "Stronger Love" sa 10 pjesama isto ga možete naći na youtubiću i za sad sam jako sretna ! Gary inače voli devedesete, voli taj dance, pop glazbeni štih .

Znaš li tko sam? Ova osebujna žena bila je boginja scene, a danas se bavi iscjeliteljstvom
Znaš li tko sam? Ova osebujna žena bila je boginja scene, a danas se bavi iscjeliteljstvom

Koje pjesme možete da izdvojite sa albuma Obučena u ljubav osim Iluzije ? 

Nikita: Neznam šta da vam kažem sve su mi manje više odlične al izdvojila bih uz Iluziju i naslovnu  Pokaži mi ljubav, Nasmiješi se, Majka prirode, Budi taj, Ustani i Sretna s tobom pa skoro sve ispadne hihi ...

I za kraj draga Nikita tko je još sudjelovao na albumu i šta nam sad spremaš ? I imaš li poruku za drage naše gledatelje ? 

Nikita: Na albumu je surađivao još i moj stalni suradnik Ivan Mikulić koji je uljepšao vokale i umiksao ih je sa glazbom...

Ivan Mikulić? Jel to onaj poznati pjevač ?

Nikita: ma ne, ne hihi moj Ivan je kolega iz Čakovca i ne nije pjevač , instrumentalist je, autor, snimatelj, aranžer, producent hihi. Uglavnom snimam serije, filmove ... radi se laganini ... U pripremi je i spot za pjesmu Stronger Love i Obučena u ljubav .....

Poruka dragim gledateljima: uvijek isto ću reći kako kaže jedna moja pjesma " U ljubavi je spas za svakoga za nas, za ljubav dižem ruku, za ljubav dajem glas " 

Hvala lijepa, voli vas vaša Nikita ! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara