Obavijesti

Show

Komentari 33

Nikita spasila beskućnika pa mu našla smještaj, želi ga i posjetiti

Nikita spasila beskućnika pa mu našla smještaj, želi ga i posjetiti
6

Borivoje, kojemu je pomogla, je beskućnik. Kako joj je ispričao, na cesti je već godinama. Ima 70 godina i mirovinu od 1900 kuna kojom više nije mogao plaćati podstanarski stan pa je završio na cesti...

VIDEO

Moj sin Antonio, koji ima 14 godina, našao je čovjeka kako leži nedaleko od zgrade u kojoj živimo u Rijeci. Čovjek je pao u polumraku na stepenicama. Imao je porezotinu na tjemenu od nekoliko centimetara, priča nam Nikolina Ivošević Nikita (51).

POGLEDAJTE VIDEO: Domaće zvijezde ostaju bez prihoda

Pokretanje videa...

Poznati i prihodi 02:19

Sin dance zvijezde devedesetih ostao je pribran, iako je bilo krvi na podu. Nije se prepao, pokušavao je dignuti čovjeka, a kako nije uspio, nazvao je majku na mobitel.

- Sin mi ima posebne potrebe, jako sam ponosna na njega kako je reagirao, mnogi bi se prepali i pobjegli. Još je vani bilo jako hladno. Bilo je to uoči Božića - priča nam Nikita.

Zvala je Hitnu, a njezin sin donio je zavoj iz auta koji je čovjeku stavila na glavu da zaustavi krvarenje.

- Htjela sam ići s njim u bolnicu, ali rekli su mi da ne mogu. Nazvala sam odmah nakon što su mu sanirali ranu i rekla im da ga stave na taksi do mog stana - kaže Nikita.

Borivoje, kojemu je pomogla, je beskućnik. Kako joj je ispričao, na cesti je već godinama. Ima 70 godina i mirovinu od 1900 kuna kojom više nije mogao plaćati podstanarski stan pa je završio na cesti. Ispričao joj je da nema nikoga od obitelji.

Nikita o majčinstvu: 'Sin mi ima posebne potrebe, bilo je teško'
Nikita o majčinstvu: 'Sin mi ima posebne potrebe, bilo je teško'

- Nazvala sam prijatelja, riječkog anđela Kristijana Kikija Hosija, da pomognemo naći Borivoju smještaj. Prvo smo mu sredili smještaj u hotelu, koji su platili dobročinitelji koji su se javili preko društvenih mreža. Ovim putem zahvaljujem im se svima. Kad smo se čuli preko telefona, plakao je Borivoje, a plakala sam i ja. Zahvaljivao mi je da smo mu sin i ja spasili život. Rekao je da nije bilo nas tko zna što bi bilo s njim. Tuga mi je u srcu jer u studenom prošle godine preminuo mi je otac nakon teške bolesti. Borivoje mi je rekao i da je u hotelu prvi put nakon dvije godine gledao TV. Bio je jako sretan. Čujemo se, sad se nalazi u prihvatilištu za beskućnike. Zahvaljuje svima koji mu i dalje pomažu - ispričala je Nikita, koja Borivoja planira posjetiti i u prihvatilištu te mu odnijeti poklon.

- Drago mi je što mogu pomoći ljudima u nevolji, a posebno sam ponosna na sina Antonija, koji je brzo reagirao - zaključila je pjevačica velikog srca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu