Obavijesti

Show

Komentari 33

Nikita u kuhinji nije baš bajna, ali pjevanjem je oduševila goste

Nikita u kuhinji nije baš bajna, ali pjevanjem je oduševila goste
11

Iako je dobila pokoju kritiku na jela, Nikita je dobila same pohvale za svoj glas, a onda je na red stiglo ocjenjivanje. Od ukupnih 40, Nikita je dobila 28 bodova

VIDEO

U ponedjeljak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' kuhalo se kod poznate riječke pjevačice i glumice Nikoline Ivošević - Nikite, koja je uz veganska jela gostima priredila i glazbeno-scensko iznenađenje.

POGLEDAJTE VIDEO: Vampirica šokirala večerom 

Pokretanje videa...

Olja Einfalt 01:14

Osebujna umjetnica Nikita svoje je goste dočekala u zanimljivoj kombinaciji tigrastog uzorka, koji je već na samom početku upao u oko natjecatelju Željku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nikita je na prvi pogled za mene bila šok, jedna rasna žena, obučena pomalo izazovno… - komentirao je Željko, a Mirjam se učinila drugačijom, opuštenom i zanimljivom. Domaćica je potom sve smjestila za stol, gdje im je ponudila jednu travaricu da se svi opuste, a onda je poslužila predjelo - juhu od povrća s knedlama od griza.

- Tako ja sebi doma serviram, a na 'Večeri za 5' ne bih tako napravio jer to jelo treba biti ocijenjeno - kazao je Željko, dok se Ireni juha baš svidjela, bez obzira na to što je bila jednostavna.

Atmosfera na večeri je u početku bila malo tiha pa se Irena našalila: 'Što ste se ukočili? Pa svi znamo Nikitu! Jeste li se prepali Nikite?' A onda su shvatili da imaju mnogo zajedničkih tema za proći o vegetarijanstvu, veganstvu i meditaciji. Nakon kratkog upoznavanja domaćica je poslužila glavno jelo - slanutak s gljivama i krastavcima. 

- Bilo je dosta suho i falilo je umaka - kazala je Mirjam, a Ireni je jelo bilo zanimljivo: 'Svidjelo mi se, nešto neobično, nisam to još jela.'

Za desert Nikita je poslužila svoj specijalitet - sladoled od banane i aronije koji nije baš svima sjeo.

- Desert mi je više bio kao smoothie i to mi više ide za doručak nego za desert poslije večere - priznala je Spomenka. Za kraj večere domaćica je svoje goste počastila još jednom poslasticom - presvukla se u drugu haljinu pa zapjevala i zaplesala na svoj hit 'Kraljica noći'. 

- Žena ima odličan glas, predivno, svaka joj čast! - komentirale su Spomenka i Irena. 

- To nije nešto što ja slušam, ali ostala mi je pjesma u glavi u pjevat ću to narednih pet dana - I am the queen of the night…', kazao je Željko koji se malo iznenadio njezinim nastupom.

Iako je dobila pokoju kritiku na jela, Nikita je dobila same pohvale za svoj glas, a onda je na red stiglo ocjenjivanje. Irena joj je dala ocjenu 8 jer je smatra da su jela trebala biti bogatija, ali joj je zato domaćica bila super, baš kao i Željku:

- Dajem joj ocjenu 7. Nikita je bila za 10, a večera je bila tako-tako…

Nikita ulazi u show: Solo sam osam godina, živim u celibatu
Nikita ulazi u show: Solo sam osam godina, živim u celibatu

Mirjam joj je dala ocjenu 5 jer joj je samo predjelo bilo po guštu, baš kao i Spomenki koja joj je dala ocjenu 6. Tako je Nikita ukupno zaradila 26 bodova za svoje veganske specijalitete, no da se ocjenjivao samo glas, ocjene bi zasigurno bile same desetke. Riječka ekipa sutra se seli kod Spomenke koja jede isključivo sirovu hranu pa će biti zanimljivo vidjeti što ostali misle o takvom konceptu prehrane. 

Ostalo je još malo do kraja prijava: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija