Show

Komentari 41

Nikita u 'Ljubavi na selu' traži dečka: Bitno je da je vegan i mladolik te da nije mamin sin!

Nikita u 'Ljubavi na selu' traži dečka: Bitno je da je vegan i mladolik te da nije mamin sin!

Dance zvijezda 90-ih, Nikita, u realityju ‘Ljubav je na selu’ traži partnera, a iza nje su četiri duge veze. Nikad nije obavljala poljoprivredne poslove...

U ponedjeljak kreće 14. sezona RTL-ove emisije "Ljubav je na selu", a jedna od natjecateljica je i zvijezda dance scene 90-ih, Nikita Ivošević (51).

Riječka glumica i pjevačica raskošnog vokala gledateljima se u listopadu 2020. predstavila kao kandidatkinja emisije "Večera za 5 na selu", u kojoj je pripremala veganske delicije, a sad će ispred kamera pokušati pronaći onog pravog.

Iako nikad dosad nije obavljala poljoprivredne poslove, smatra kako bi se na farmi odlično snašla jer je spremna sve naučiti.

- Prijavila sam se zbog upoznavanja novih ljudi, druženja i da malo proširim horizonte. Farmer kojem sam pisala zapeo mi je za oko jer je otvoren, produhovljen, romantičan tip, nježan, ljubazan, nije sramežljiv i zato mi se svidio. Puno sam očekivala od njega prije susreta - kaže Nikita.

Iza nje su četiri duge veze, no kaže kako je muškarcima uvijek bilo teško pratiti njezin tempo. Njezin idealan muškarac trebao bi biti veseo, zabavan i mladolikog izgleda te otkačen kao i ona, a nikad ne bi mogla prihvatiti nekoga tko je malodušan i dosadan.

- Moj idealan muškarac bi trebao imati s hrabrošću otvoreno srce da sve propušta kroz sebe, ne da blokira. Da je otvoren, da je u čistoj ljubavi. Obavezno da je vegan, to mi je jako bitno, da nema poroke, da ne izlazi previše i da nije mamin sin! Trebali bismo upotpunjavati jedno drugo - dodaje.

Svestrana, zanimljiva i pomalo ekscentrična Nikita glazbom se bavi više od 30 godina, a više od 10 godina glumila je i u kazalištu Komedija. Ova slobodna umjetnica, osim kuhanjem, bavi se i meditacijom, trbušnim plesom, snimanjem videospotova, a obožava igrati videoigre.

Kamere joj nisu strane, a javne nastupe obožava pa je dobra zabava, čiji je glavni pokretač, s njom uvijek zagarantirana. Sebe opisuje kao otkačenu, vatrenu, eksplozivnu, provokativnu i preiskrenu osobu koja ne može glumiti da je nešto što nije.

- Definitivno sam došla napraviti show, zabaviti se i zabaviti druge, širiti ljubav. Ja ću u emisiji i pjevati i plesati, ne samo moje dance stvari, nego i operu koja teče mojom krvi! - poručuje gledateljima.

A kojem je to farmeru pisala, hoće li je odabrati za odlazak na svoju farmu, kako će se nositi s konkurencijom i kakve će to performanse pripremiti, gledatelji će doznati u ponedjeljak od 21.20 sati na RTL-u.

Podsjetimo, jedanaest svestranih i zanimljivih, ali usamljenih farmera iz svih dijelova Hrvatske pokušat će pronaći svoju srodnu dušu i zaliječiti slomljeno srce, a kandidatkinje koje su im pisale pisma i više su nego spremne konačno ih upoznati. Među šarolikom paletom dama koje pakiraju kofere i stižu na prve spojeve ne bi li oduševile farmere naći će se i brojna poznata lica. Voditeljica Anita Martinović (37) prošle je sezone zamijenila Marijanu Batinić (41).

- Ako se desi ijedna ljubavna priča iz svega ovoga, bit će to veliki uspjeh. A kako je krenulo, bit će svega - rekla je ranije Anita.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S ANDRIJOM JO

Najčitaniji članci