Show

Komentari 50

Nikita: Zvali su me Madonna, a preferirala sam tada sado-mazo izgled i kupovala u seks shopu

Nikita: Zvali su me Madonna, a preferirala sam tada sado-mazo izgled i kupovala u seks shopu

Nikita posljednjih godina živi u Rijeci, a nedavno nam je ispričala da se nije seksala devet i pol godina, no fizički odnos joj ne nedostaje jer prakticira kinesku tehniku tijekom koje doživi ‘kozmički orgazam’

Devedesetih je žarila i palila disko klubovima u oskudnim krpicama koje su više otkrivale nego skrivale. Danas je pak zanima duhovna glazba pa je nedavno s kolegom iz Australije snimila pjesmu ‘Globule’.

Nikita, pravim imenom Nikolina Ivošević (51), ovih se dana na svojoj društvenoj mreži prisjetila dana najveće slave.

Objavila je crno-bijele fotografije u špičastom grudnjaku, seksi hulahupkama, kožnim čizmama i rukavicama. Izgledom je podsjetila na kraljicu popa Madonnu.

- Zapravo su me zvali Madonna. Te fotografije nastale su 1993. prije pjesme ‘Papageno’. Perika je iz Švicarske, a čizme iz njemačkog seksi shopa jer lakiranih nije bilo kupiti kod nas, preferirala sam sado-mazo izgled - kaže nam Nikita.

Posljednjih godina živi u Rijeci, a muškarca u njenom životu nema na vidiku.

Kako nam je nedavno ispričala, nije se ni seksala devet i pol godina, no tvrdi da joj fizički odnos ne nedostaje jer prakticira kinesku ljubavnu tehniku tao tijekom koje doživi ‘kozmički orgazam’. 

Najčitaniji članci