Obavijesti

Show

Komentari 9

Niko i Simona ispred crkve se smijali poput male djece

Niko i Simona ispred crkve se smijali poput male djece
19

Čekajući da dođu do crkvenog oltara, par se smijao poput male djece. U istoj, crkvi kasnih 70-ih vjenčali su se Nikini i Simonini roditelji

VIDEO

Nakon četiri godine veze i manje od mjesec dana zaruka Simona i Niko vjenčali su se u petak u crkvi Sv. Ivana Krstitelja na zagrebačkoj Novoj Vesi. Mladenci su na vjenčanje stigli minutu prije sedam sati. U istoj toj crkvi 1978. vjenčali su se Simonini roditelji, a godinu dana poslije i Nikin otac Zlatko i mama Elvira. Simona je odjenula haljinu boje pjenušca koju je kupila u engleskom Portsmouthu, a Niko je imao crno odijelo. Kum mu je bio Dinamov junior, sada nogometaš francuskog Lillea Marko Marić, a Simoni je kuma bila prijateljica iz djetinjstva.
Znakove nervoze nisu otkrivali. Smijeh nisu uspjeli suspregnuti ni pred crkvom čekajući da dođu do oltara. Smijali su se poput male djece ne ispuštajući ruke jedno drugom. Ceremonija vjenčanja trajala je gotovo sat vremena, a među prvima koji je novopečenim supružnicima čestitao bio je Nikin otac Zlatko.
- Presretan sam! Naravno da sam zadovoljan sinovim izborom.
Sretan sam uopće što je ovaj dan konačno došao. Na slavlju svira bend Kužiš, stari moj, a miksa im i DJ, jer ipak je to mladenačka svadba - pričao je razdragani Cico. Jedino što nije htio otkriti je gdje će mladenci na medeni mjesec.

ŠIMIĆ TERENCA PARKIRAO NA 'ZEBRI'
Preplanule puti ravno iz Milana u crnom terencu talijanskih registracija stigli su Šimići i parkirali ga na pješačkom prijelazu. Pred crkvu su došli među posljednjima i nisu imali vremena potražiti parking. Dario je sva četiri žmigavca ostavio upaljena sat vremena koliko je trajala ceremonija. Jelena je lice skrivala rukama, a nasmiješeni Dario, Nikin jedini kolega iz reprezentacije kojeg je pozvao, rekao je da je “ceremonija bila uistinu dirljiva i prekrasna”. Žureći na slavlje u Galeriju Kranjčar, koja je od crkve udaljena svega nekoliko stotina metara, a odnedavna joj je vlasnica Nikina majka Elvira, Šimić se odvezao s upaljenim žmigavcima. Zaboravio ih je ugasiti. Među uzvanicima su bili i voditelj Saloona Maro Srezović s djevojkom Dorom Juras, s kojom je u vezi dvije godine, te njegov otac Vlaho, vlasnik Saloona. Mladenci i njihovi svatovi zoru su dočekali na nogama. Niko već idući tjedan mora na trening u Portsmouth.

MIKIĆI IZBJEGLI CRKVU, DOŠLI TEK NA SLAVLJE
Poslije crkvenog vjenčanja, nakon što su već svi svatovi ušli u Galeriju Kranjčar, gdje je bilo slavlje, pojavili su se manekenka Ljupka Gojić (26) i nogometaš Dinama Mihael Mikić (28). Ljupka se pojavila u iznimno seksi izdanju. Odjenula je pripijenu kratku haljinu, a naramenice su joj spadale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin