Obavijesti

Show

Komentari 204

Što je bilo? Nemeš se napinjao pod plahtom pokraj Marijane...

Što je bilo? Nemeš se napinjao pod plahtom pokraj Marijane...
8

Dok se Nemeš napinjao pored Marijane pod plahtom, Nikola je Velikom Bratu rekao da mu se sviđa Tamara i da bi bio s njom da nema curu jer mu je 'bomba i mačka'

VIDEO

Dok su ostali stanari spavali Marijana i Nemeš izmjenjivali su nježnosti. Stanari u otpadu već su bili budni, a Soraja se pitala zašto su je ukućani nominirali. 

- Znaš da smo zezali Duška da ćeš ti ispasti, a on je rekao ne najljepšu - rekao joj je Nirmal na što mu je ona rekla da to tako ide.

Veliki Brat pozvao je Soraju u ispovjedaonicu kako bi odlučila kome će uputiti svoju otrovnu strijelu jer je izbačena iz kuće.

- Bojana i ja nismo imale dobru komunikaciju. Mislim da su me nominirali Marijana, Nemeš, Nikola, Ema ili George ne znam točno - rekla je Soraja.

Vidašin je ukućanima rekao da će nekog 'pogoditi' Sorajina otrovna strijela. Soraja i Nirmal na otpadu su pričali o odnosu Marijane, Nemeša i Bojane.

- Čudi me kako njih dvije opstaju. Ako neka završi s Nemešom to će puknuti - rekao je Nirmal.

Sorajina otrovna strelica 'pogodila' Bojanu

- Otrovnu strelicu dajem na otrovne ljude - rekla je Soraja dok su joj ukućani rekli da misle kako su stanari bili ljubomorni na njezinu ljepotu. Stanari su se okupili kako bi saznali tko će dobiti otrovnu strelicu.

- Ema nisam iznenađena tvojom nominacijom, kao i Nikolinom. Bojana također nisam iznenađena ni tvojom. Možda sam iznenađena Lesterovom - rekla je Soraja ukućanima putem monitora. 'Strelicu' je uputila Bojani koja će za kaznu jedina tjedan dana morati prati posuđe i održavati kupaonicu. Ukoliko joj netko bude pomagao u tome kazna će se produžiti. 

Duško je postao nervozniji

Horvat je u ispovjedaonici rekao da je Duško postao nervozniji otkako je Soraja ušla u kuću.

- Đule je malo nervozniji. Mislili smo da će biti bolje volje. Dragani je sada lakše, ali on je nervozniji - rekao je Horvat.

Soraja je Dragani i Horvatu rekla da nikome ne dozvoljava da joj naređuje jer misli da su u kući svi jednaki.

Dok su se ukućani zabavljali u bazenu, Bojana, Mirjana i Slavica su tračale Emu da ide u bazen iako ne zna plivati. 

Nemeš: I Bojana i Marijana su mi drage

Nemeš je Velikom Bratu pričao o svom odnosu s Marijanom i Bojanom.

- Postali smo malo prisniiji otkad smo imali zadatak sinkroniziranog plivanja. Lijepo se družim s Bojanom i Marijanom - rekao je. Dodao je da ne može prognozirati što će biti jer su mu obje drage.

- Meni ni mama ne može dizati ton - rekla je Soraja ukućanima otpada na što ju je Duško pitao jel ima mamu.

- Nemam mamu, u grobu je - rekla mu je Soraja.

Nakon što je Nemeš u ispovjedaonici zaključio da mu je Ema naporna u ispovjedaonicu je ušao Radašin koji je poprilično loše čitao upute vezane za novi tjedni zadatak, a osim toga namučio se i s engleskim jezikom.

Radašin je dobio ulogu mađioničara prilikom čega će morati izvesti dva trika. Ukućanima je pokazao video s točkom po uzoru na koju treba izvesti svoju točku.

Soraja je za to vrijeme ukućanima otpada pričala kako misli da je za ženu teže biti na otpadu nego što je to muškarcima.

- Moramo oraspoložiti Soraju. Ona je navikla živjeti u raju - rekao je Duško.

Dražen je stanarima pričao o svom iskustvu sudjelovanja u cirkuskoj predstavi za koju se prijavo kao dobrovoljac iz publike.

- Rekli su mi da će mi prepiliti glavu. Izašao sam van kao mrtav čovjek. Otrijeznio sam se u sekundi - rekao je Dražen i tako nasmijao stanare koji su nakon toga večerali. 

Mila se rasplakala jer joj se Nikola smijao dok je jela

Nikola se smijao Mili jer je pojela više nego inače što ju je veoma naljutilo.

- Nemoj mi se smijati dok jedem. Uvrijedio si me s tim. U groznom sam stanju, osjećam se umorno - rekla mu je Mila nakon čega je počela plakati. Slavica ju je počela tješiti i ljubiti, a Nikola joj je rekao da dođe sebi.

Stanari su stali u red kako bi Draženu čestitali rođendan. Big Brother im je priredio zabavu u čast njegovog rođendana koju su stanari otpada mogli pratiti na ekranu.

U ispovjedaonicu su za to vrijeme ušli Nikola i Mila.

- Jako si mi lijepa i žao mi je što se nismo razumjeli - rekao je Nikola Mili koja mu je rekla da se ne ljuti na njega.

Stanari otpada komentirali su tko im je najljepši u kući.

- Meni je Bojana najljepša - rekao je Nirmal dok je Horvat zaključio da je njemu Marijana.

Bojana je prišla Marijani i zagrlila je nakon čega su zajedno s Tamarom počele plesati. Marijana je nakon toga Nemešu rekla da je to njihova pjesma.

- Ti to tako doživljavaš - rekao joj je Nemeš komentirajući stihove ' Neće više Lola plesat polugola' nakon čega su se zagrlili.

'Ako je muž gleda to je strašno'

- Ako je muž gleda to je strašno - komentirao je Nirmal Marijanino ponašanje. Veliki Brat u ispovjedaonicu je pozvao Mariijanu i Nemeša. Dao im je jednu minutu da plešu na pjesmu koju je Marijana nazvala njihovom.

Nakon toga prošlo je neko vrijeme nakon kojeg su se pojavili u kući iako su otišli iz ispovjedaonice. Nemeš je Marijani nakon toga u sobi rekao da misli da je pronašao mjesto gdje ga Big Brother ne vidi i ne čuje.

- Kad promijeniš stranu samo mi reci. Kad odlučiš navijat za nekog drugog - rekla je Nemešu Marijanu aludirajući na to da joj kaže ukoliko poželi biti s nekom drugom djevojkom u kući. 

Nemeš poljubio Marijanu i napinjao se pod plahtom

Nemeš je ležao u krevetu nakon čega je Marijana došla do njega i pozvala ga da izađu van zapaliti cigaretu.

Neko vrijeme su se gledali nakon čega ju je poljubio. Za to vrijeme Mila i Tamara pričale su s Nikolom o tome koga od njih dvije bi želio da spava pokraj njega.

- Ti si meni bomba - rekao je Mili te zaključio da je Tamara po izgledu baš njegov tip.

- Zar ja nisam tvoj tip? - pitala ga je Mila i rekla da neće oprat zube kako bi mu se zgadila te kako bi Tamara na kraju spavala kraj njega. 

'Ti si kukavica, prepao si se'

- Da se ti ne bojiš bila bi druga priča, ali ti si kukavica - rekla je Marijana Nemešu koji ju je zvao u krevet. Dodala je da se prepao sinoć na što joj je on rekao da ona misli da je to zbog nje.

- Idi u bazen, otrijezni se pa se vrati u krevet - rekao joj je. U ispovjedaonicu su ušli Nikola i Tamara jer su zatražili razgovor s Velikim Bratom.

- Navalio bih na Tamaru da nemam curu i da ona nema dečka. Ona je bomba. Poderao bih je, mačka je - rekao je Nikola.

Kraj Marijane je legla Bojana i okrenula se na drugu stranu nakon čega se Nemeš nastavio napinjati i maziti s Marijanom pod plahtom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 204
VIDEO

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka
'NIJE JOJ LAKO'

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka

Da će ponovno bodriti Hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu, otkrila je prije mjesec dana
Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...