Obavijesti

Show

Komentari 18

'Nikolić je više od glume volio žene, a i žene su voljele njega'

'Nikolić je više od glume volio žene, a i žene su voljele njega'
9

Bio je divan, topao čovjek, lijepo je pjevao, svirao gitaru, više je volio pričati o pecanju nego o glumi, volio je žene i žene su voljele njega, rekao je glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić

VIDEO

Prisjećajući se glumačkih početaka, srpski glumac i redatelj Dragan Bjelogrlić (55), izjavio je da je pokojni Marko Nikolić u filmu 'Boško Buha' glumio komandanta koga su svi zvali 'tata'. Zajedno su glumili i u seriji 'Bolji život' gdje mu je Nikolić glumio oca, legendarnog Gigu.

- Bio je divan, topao čovjek, lijepo je pjevao, svirao gitaru, više je volio pričati o pecanju nego o glumi. Volio je žene i žene su voljele njega - ispričao je Dragan. Kada se prisjetio kako su dobar i prijateljski odnos imali u 'Boljem životu', redatelju su zasuzile oči.

Marko Lukunić/PIXSELL

- Kada smo snimali televizijsku seriju 'Senke nad Balkanom', pričali smo dugo kako je odnos Bobe i Gige nešto najljepše što smo on i ja napravili u svojim glumačkim karijerama. Kad god bi se sreli, udario bi me blago po potiljku kao Giga Bobu. Bio je moj glumački otac - objasnio je.

Bjelogrlić je režirao 'Rane', Montevideo, Bog te video!' te seriju 'Lepa sela lepo gore'. Nikolić je sudjelovao u njegovim mnogim redateljskim projektima te je uvijek oduševio Dragana svojom glumom.

Popadić iz Boljeg života: Bio je u avionu kojeg je otela banda
Popadić iz Boljeg života: Bio je u avionu kojeg je otela banda

- Otišao je rano. Mogli smo još malo da se družimo i radimo. Mnogo će mi nedostajati. Zbogom Gigo moj - rekao je za kraj. Glumac Marko Nikolić bit će pokopan u subotu, 5. siječnja u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Komemoracija će biti održana u 11:30 sati na Velikoj sceni Narodnog pozorišta, a sprovod će početi u 14:00 sati. U Narodnom pozorištu u Beogradu otvorena je knjiga žalosti povodom smrti glumca, javlja Dnevni Avaz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu