Show

Komentari 12

Nikolina iz 'Ljubavi na selu' je pokazala misterioznog dečka: Je li to bivši muž ili nova ljubav?

Nikolina iz 'Ljubavi na selu' je pokazala misterioznog dečka: Je li to bivši muž ili nova ljubav?

Mlada djevojka iz Viteza bila je u 12. sezoni 'Ljubavi na selu', gdje se borila za srce Hakije Špage iz Konjica. Iza sebe ima propali brak i jednogodišnje dijete. Sad je objavila video s nepoznatim muškarcem...

Nikolina Sajević (18), zvijezda showa 'Ljubav je na selu', postala je popularna i na aplikaciji Tik Tok, gdje je prati više od 6100 ljudi. Svaki dan objavi po nekoliko videa, a nedavno je objavila i snimku u kojoj je spojila niz fotografija s nepoznatim muškarcem. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dame iz 'Ljubavi na selu'

Na fotografijama se grli s muškarcem, a među brojnim slikama je i ona na kojoj se ljube. Nikolina nije otkrila o kome se radi, iako su je mnogi u komentarima zapitkivali tko je to.

Njezini pratitelji su se nakon objave spomenutog videa pitali je li na snimci njezin bivši suprug ili je riječ o novoj ljubavi... Nikolina je naposljetku taj video izbrisala, ne odgovorivši na pitanja znatiželjnih pratitelja.

Mlada djevojka iz Viteza bila je u 12. sezoni 'Ljubavi na selu', gdje se borila za srce Hakije Špage (42) iz Konjica. Iza sebe ima propali brak i jednogodišnje dijete.

- S bivšim suprugom više nisam u kontaktu, ali pamtim i dalje zaruke. Iako govorim o bivšemu mužu, to i dalje smatram najromantičnijom gestom jer se baš potrudio. Ja baš nisam romantična - rekla nam je Nikolina prije nekoliko mjeseci. Sajević se razvela od bivšeg supruga nakon što su se njegovi roditelji počeli previše petljati u njihove odnose. 

Najčitaniji članci