Obavijesti

Show

Komentari 39

Nikolina Pišek: Kiki mi je prešutio ulazak u 'Farmu'

Nikolina Pišek: Kiki mi je prešutio ulazak u 'Farmu'
19

Mia Kovačić: Nikolina Pišek poslala je Kristijana u 'Farmu' da ga može svakodnevno nadgledati i paziti što radi. Mia očekuje skandale ove sezone

VIDEO

Kristijan se sam prijavio u show, a rekao mi je tek nakon što je potpisao ugovor. Ja nisam htjela da ide, rekla nam je Nikolina Pišek (34), voditeljica treće sezone “Farme” koja počinje 21. ožujka. Iako Kristijana Curavića (35) neće vidjeti tjednima, podupire ga u njegovoj odluci.
- Bio je na Sjevernom polu, tako da je naučen na teške uvjete. Ovo mu je još jedan izazov, a i novčana nagrada dobro će mu doći - kaže Nikolina, koja je obišla imanje u čizmama na visoku potpeticu. U niskim cipelama, kaže seksepilna voditeljica, ne zna hodati.
- U gumenim čizmama mi je hladno, a ove tople zbog krzna iako imaju visoku petu - smije se Pišek, koja će “Farmu” opet voditi s Mijom Kovačić (27).
Mia Kovačić smatra da će i ove godine biti bar nekoliko skandala jer su kandidati ekscentrični.
- Skidam kapu svakom tko dođe, a Nikolina je mudro poslala dečka da ga može kontrolirati 24 sata na dan - u šali je rekla manekenka. Mia dečku Ivoru Vuceliću (34) ipak ne bi sugerirala ulazak u show.
- On bi ionako napravio po svom - dodaje Mia. Ove godine produkcija je uvela i neka nova pravila. Tako će gledatelji natjecateljima određivati imunitet. Glumci, pjevači, sportaši, voditeljice i manekenke bit će podijeljeni u tri skupine. Jedni će se brinuti za vrt, drugi za kuću, a treći učiti zanate. Novost je i to što natjecatelji neće moći prenositi dukate, nego će ih prije odlaska morati ostaviti na imanju. U show će ući samo 14 kandidata, a ostali će biti njihovi izazivači.

NA FARMI JOŠ NIJE POBIJEDILA ŽENA
U prvoj sezoni showa gledatelje je osvojio Rafael Dropulić (27), koji je kući otišao s pola milijuna kuna. Prošle godine pobijedio je Mario Mlinarić (30). Osvojio je 324.000 kuna, a na farmi je proveo 14 tjedana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'