Show

Komentari 140

Nikolina Pišek o Vidoju i svekru: Bolje da je stavio kameru ispred škole da ponekad vidi i unuke

Nikolina Pišek o Vidoju i svekru: Bolje da je stavio kameru ispred škole da ponekad vidi i unuke

Voditeljica je proživjela težak period nakon gubitka supruga, a situaciju joj je dodatno otežao svekar koji se okomio na nju

Voditeljica Nikolina Pišek Ristović (46) nakon 4 se godine vratila na male ekrane, a u emisiji RTL direkt progovorila je o svom preminulom suprugu Vidoju Ristoviću te problemu u kojem se našla zbog svekra Miše Grofa

POGLEDAJTE VIDEO:

Nikolina je progovorila o svojim trenutačnim osjećajima nakon gubitka supruga.

- Trudim se nekako vratiti u normalu jer naprosto to moram učiniti zbog svoje obitelji, okoline, kćerke koja definitivno ovisi o meni, koja gleda u mene i koja reflektira moje emocije. Tako da, ukoliko sam ja loše i ona je loše - ispričala je Pišek, koja se nakon gubitka često pojavljivala u srpskim medijima.

Iako u hrvatskim medijima nije bila nazivana ružnim imenima te se cijela situaciju ublažila, suprotno se događalo u srpskim medijima gdje su Nikolinu nazivali pogrdnim imenima, a voditeljica je otkrila i kako se nosila sa svime time.

- Sad je privremeno splasnulo. Podigla sam tužbe protiv nekih medija koji su iznosili takve stvari. Sad je taj postupak na sudu, ne želim ići u nekakve dugotrajne postupke i ne zanima me nikakva financijska korist. Ja samo želim da se to stiša i smiri. Da imamo pravo na nekakvo dostojanstveno prolaženje kroz cijelu tu temu - govori voditeljica.

Osvrnula se i na svog svekra, koji je nedavno na grob svog pokojnog sina postavio kamere, a kao razlog je naveo to što Nikolina nije posjetila njegovog sina otkad je preminuo te da ga nikada nije voljela.

- Smijem se, ali teško je. Bilo bi mu bolje da ih postavi ispred škole, da bude dobar deda i da vidi svoje unuke povremeno, barem ispred škole, ako nikako drugačije - poručila mu je.

Najčitaniji članci