Obavijesti

Show

Komentari 13

Nikolina Ristović iskreno: 'Puno je gore biti zao nego operiran'

Nikolina Ristović iskreno: 'Puno je gore biti zao nego operiran'
3

Ljuti je, kaže, 'licemjerni toksični pozitivizam u kojem živimo'. Ističe da nije 'gonič fabricirane Instagramske popularnosti' te da se samim time ne mora nikome opravdavati. Ranjiva nije, ističe, barem tako misli

VIDEO

Činjenica da ližete oltare ne znači da ste dobar čovjek, niti lice bez bora mrštilica znači da ste jednom godišnje na operacijskom stolu. A i ne kažem da je to loše. Puno je gore biti zao nego operiran. Ako ikada osjetim potrebu za tim, učinit ću što me veseli, kao i gomila onih koji me, kako kažete, kritiziraju, a redovito to i sami čine. Izjavila je to Nikolina Ristović (46) za Story, a dotaknula se i predrasuda, linije te ostalih dosad nepoznatih detalja iz svoga života.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Ljuti je, kaže, 'licemjerni toksični pozitivizam u kojem živimo'. Ističe da nije 'gonič fabricirane Instagramske popularnosti' te da se samim time ne mora nikome opravdavati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moj je profil isključivo moja ‘prćija’, promatra li me netko i komentira na ovaj ili onaj način, nije me briga. Često čujemo izreku da se o ukusima ne raspravlja, ali tu ne dižem glas protiv rasprave nego protiv onoga što se zapravo smatra mjerilom ukusa u eventualnoj argumentaciji - izjavila je voditeljica i dizajnerica.

- Stvorena je jako opasna klima u kojoj svako javno iznošenje mišljenja, a svako je javno jer živimo u eri neograničenih sloboda na internetu, služi isključivo jačanju networkinga. Nema nikakve standardizacije, dobro i loše postoje samo ako su univerzalno proglašeni takvima, no ako izrazite neslaganje s univerzalnim, proglase vas bijednim povrijeđenim mrziteljem - dodala je Ristović koju jako nervira licemjerje.

Nikolina Ristović progovorila o teškoj godini: 'Bilo je svega, a za neke se stvari srećom ne zna'
Nikolina Ristović progovorila o teškoj godini: 'Bilo je svega, a za neke se stvari srećom ne zna'

Ranjiva nije, kaže Nikolina, barem misli da nije.

- Teško će me povrijediti netko tko cilja na mene. Imam prilično dobre mehanizme samoobrane i takvo me što može samo nakratko izbaciti iz takta. Jednako kao i primitivizam, agresija, nekultura, manjak poštovanja... No ako netko zlostavlja nemoćnog ili slabijeg, dijete ili životinju, ako nekom slabijem nanosi štetu, tu padaju sve barijere - izjavila je te nadodala kako ju rastužuje tuđa patnja.

- Pogotovo u situaciji kada sam nemoćna i ne mogu utjecati na situaciju - priznala je.

Tajna vitke linije je, kaže Nikolina, u vježbanju.

- Dobro se osjećam kada sam u formi. Volim biti fizički spremna, ne zapuhati se penjući se uz nekoliko stepenica. Vizualni aspekt dolazi posljedično. Draže mi je imati kilažu koja mi je ugodna, k tome i prihvatljivu figuru, te izgledati koliko-toliko suvislo u prastarim trapericama nego se maskirati u velike količine, pa i brendiranih materijala - izjavila je Ristović.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU SA SAŠOM MATIĆEM

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje