Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
94 komentara

Nikolovska 'oplela' po bivšem šefu: Hulja je teški kompleksaš

Bivša članica Magazina kaže da joj se ne dopada Andrea Šušnjara. Obrušila se na Tončija jer se hvalio da je on zaslužan za uspjeh benda, a ne pjevačice

Foto: Marko Čolić
94 komentara

Hulja ima pjevački kompleks autora. Od tuda bombastične izjave o okupljanju ‘njegovih’ pjevačica u čopore i na hrpu. Nikako se pomirit’ s tim da nije jedini faktor, tvrdi Ljiljana Nikolovska (52).

Bivšoj pjevačici Magazina dozlogrdili su komentari bivšeg šefa Tončija Huljića u showu 'Nikad nije kasno'. On je rekao da Magazinov hit 'Tri sam ti zime šaptala ime' danas ne pronalazi put do publike. Zbog toga ga je Nikolovska prozvala egocentrikom jer se, tvrdi bivša pjevačica, hvalio da je ključan faktor za uspjeh Magazina.

- On se ljuti kad mu pjevač oduzme pozornost jer misli da oni nemaju nikakvu kreativnu ulogu - objasnila je Nikolovska.

Magazin je napustila prije 27 godina, kad se zbog ljubavi preselila u Kaliforniju. Kasnije se udala za glazbenika Petea Mazicha, s kojim ima sina. Ljiljana se prije dvadesetak godina pokušala vratiti na hrvatsku estradu, no samostalna karijera nije joj uspjela. Ona je jedina pjevačica Magazina kojoj Huljić nakon odlaska iz benda nije pisao hitove. Naslijedila ju je Danijela Martinović (45).

- Publika mi uvijek nedostaje, kao i dragi ljudi s posla, od kojih neki više nisu fizički prisutni, ali se još osjeća njihova prisutnost - objasnila je Nikolovska prije nekoliko godina. Dodala je da je odustala od glazbenih ambicija i da je život posvetila odgoju sina Tonyja.

Naši partneri pišu
Message