Show

Komentari 197

Nina Badrić i Bernard rastaju se poslije šest godina braka

Nina Badrić i Bernard  rastaju se poslije šest godina braka

Kako piše časopis Story, Nina je papire za rastavu predala prije dva mjeseca, a sve će biti provedeno za dva tjedna. Za njezinu odluku znali su najbliži prijatelji i obitelj

Nikad nije voljela pričati o privatnom životu, osobito o ljubavi. Iako se već dugo nagađalo da je braku Nine Badrić (40) i Bernarda Krasnića (34) došao kraj, ovaj put par je donio konačnu odluku. Nakon šest godina braka Nina je prije dva mjeseca predala papire za rastavu, piše časopis Story. O Nininoj teškoj odluci znali su samo najbliži članovi obitelji i ponajbolji prijatelji. 

- Istina je, Bernard i ja smo se rastali, papiri su potpisani - rekla je Nina za časopis Gloria te dodala kako su početkom rujna sjeli i razgovarali te zaključili da su svom braku dali čak dvije šanse, ali da im nije išlo. Pjevačica je trenutačno u Rimu, a već u četvrtak ima koncert u Budvi.

- Naravno da zbog toga nisam sretna, ali barem si ne mogu predbacivati da nismo poduzeli sve kako bi naš brak opstao - zaključila je Nina. 

 Par je zajedno bio 11 godina, a tajno su se vjenčali u rujnu 2006. godine samo u prisustvu kumova u jednoj zagrebačkoj crkvi. Već 2009. godine pisalo se da se par rastaje, no ipak su se uspjeli pomiriti. U proljeće 2010. ljubili su se i grlili na Gibonnijevom koncertu pa je tad bilo jasno da su se opet zbližili. 

Najčitaniji članci