Show

Komentari 25

Nina Badrić pozirala u trenirci, a cijena bi vas mogla iznenaditi: 'Odlučila sam da ću biti sretna'

Nina Badrić pozirala u trenirci, a cijena bi vas mogla iznenaditi: 'Odlučila sam da ću biti sretna'

Pjevačica je novom fotografijom iznenadila pratitelje i pokazala se u opuštenom izdanju. Kombinacija upečatljive trenirke svima je zapela za oko, ali cijena uopće nije dramatična, naprotiv...

Pjevačicu Ninu Badrić (49) često viđamo u svečanim i luksuznim kombinacijama pa je njezina nova objava na Instagramu mnoge iznenadila, ali pozitivno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica je glamur zamijenila ležernom crnobijelom trenirkom u kojoj ovih dana uživa u Makedoniji. Upečatljiva trenirka je odmah prikupila preko tri tisuće lajkova i brojne komentare.

Naime, ista se kombinacija može pronaći na Asosu, a gornji i donji dio prodaju se odvojeno. Tako svaki od njih košta 240 kuna pa je komplet sveukupno 480 kuna.

Takva cijena uistinu nije visoka kada je riječ o kvalitetnoj i lijepoj kombinaciji koju je Nina ukombinirala sa sunčanim naočalama i kožnim čizmama.

Nakon prve objave, čini se kako je pjevačica još neko vrijeme odlučila uživati u ležernom izdanju jer je u istoj kombinaciji objavila još jednu fotografiju na kojoj se ipak dotjerala.

- Odlučila sam biti sretna i ne znam kad ću se vratiti - napisala je pjevačica u opisu druge fotografije na Instagramu.

Najčitaniji članci