Obavijesti

Show

Komentari 77

Nina Badrić priprema se za ljeto: Samo da negdje ne 'kipi'

Nina Badrić priprema se za ljeto: Samo da negdje ne 'kipi'
3

Kao i većina žena, ja pojačam ritam u teretani i idem na masaže prije ljeta, otkrila je pjevačica te dodala kako će njezina destinacija ove godine biti Sicilija ili Sardinija

VIDEO

Pet mjeseci nakon razvoda od ugostitelja Bernarda Krasnića (34) pjevačica Nina Badrić (40) kaže da se osjeća odlično.

- Vrijeme zaista juri! Sretna sam što smo imali normalnu, civiliziranu rastavu - kaže Nina i dodaje kako je bitno da su oboje sretni i zadovoljni, a vjeruje da jesu. S Bernardom je bila u vezi 11 godina, od čega šest u braku. Objavili su da se rastaju 2009. pa su se pomirili, ali ipak nije išlo. Nina ističe kako zbog privatnog poraza nije izgubila vjeru u ljubav.

- Ljubav je osjećaj koji sve pokreće. Ne nužno ljubav prema muškarcu. Može biti prema pjesmi, prijatelju, bilo čemu. A ja u ljubav vjerujem - rekla je Nina, koja je u mislima, unatoč tmurnom vremenu, već u ljetu. Počela se pripremati za tople dane.

- Kao i većina žena, ja pojačam ritam u teretani i idem na masaže prije ljeta. Nije ugodno doći na plažu, skinuti se u kupaći kostim i vidjeti da negdje ‘kipi’ - smije se Nina i dodaje da će njena ovogodišnja destinacija biti Sardinija ili Sicilija.

Prošla godina bila joj je, kaže, jedna od najdramatičnijih u životu, ne samo zbog privatnih previranja već i zbog promocije albuma, mnogobrojnih koncerata te odlaska na Eurosong s pjesmom “Nebo”. Nina je veći uspjeh kod publike i kritike postigla pjesmom “Čarobno jutro”, s kojom prije devet godina nije uspjela pobijediti na Dori. Donijela joj je dva Porina, od kojih je jedan bio za pjesmu godine.

- Kad mi netko spomene Porin, prvo mi na pamet padne Grammy jer je prema toj američkoj nagradi i zamišljen. Drago mi je da je već toliko dugo godina s nama, a ja sam ponosna vlasnica čak osam kristalnih kipića - rekla je Nina. Sretna je, dodaje, što nagrade dolaze i od publike i od kolega jer to znači da je prepoznat njen rad. Ipak, svi ti kipići zauzimaju previše prostora.

- Moram iskreno priznati da ih čuvam u posebnoj kutiji u podrumu jer ih jednostavno nemam gdje drugdje držati. Eto, nije dobro ni puno nagrada dobivati - smije se zagrebačka glazbenica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao