Show

Komentari 51

Nina Badrić uzela Višnju Pevec 'pod svoje': Ja se vama divim...

Nina Badrić uzela Višnju Pevec 'pod svoje': Ja se vama divim...

Višnja je u zadnjoj audicijskoj epizodi showa zapjevala 'Zar je voljeti grijeh' od Zorice Kondže i impresionirala žiri. Svi članovi su se na početku podignuli u foteljama, ali se Jacques ipak na kraju spustio...

Vi ste već zvijezda, ne znam što radite u ovom showu, rekao je Tonči Huljić (57) kada je na pozornicu 'Zvijezda' stala Višnja Pevec (56). Nakon što se ovog ljeta okušala u estradnim vodama i od pjesme 'Crna Višnja' pokušala napraviti hit, sad se u zvjezdano nebo pokušava vinuti i uz pomoć pjevačkog natjecanja. Višnja je u zadnjoj audicijskoj epizodi showa zapjevala 'Zar je voljeti grijeh' od Zorice Kondže (58) i impresionirala žiri.

- Ako možemo nešto ispraviti kod vas, to je vokal s manjim nedostacima - rekao joj je Petar Grašo.

Svi članovi žirija su se na početku podignuli u foteljama, ali se Jacques ipakj na kraju spustio.

-  Kada bi ostali kandidati imali vaše srce i posvećenost i želju da uspiju, bili bi bolji. Divim se vama i vašoj vjeri u ljude i dobro - rekla je gospođi Pevec Nina Badrić (46) te je uzela u svoj tim.

Pevec je javnosti poznata i kao supruga poduzetnika Zdravka s kojim je stvorila poslovno carstvo Pevec koje je kasnije propalo. Poslije poslovnog kraha, Pevec se počela baviti poljoprivredom. Ima 13 ovaca, a najdraže su joj Nera i Božana.

- Vi ste već poznati. Imate šarm, osmijeh, ljudima ste simpatični - zaključio je Grašo.

Osim Višnje, žiriju se svidio i mladi ljubavni par Bruno Banfić (21) i Ana Rovišan (22). - Nema ljepšeg nego vidjeti ljubav - rekao je Jacques Houdek (37) budući da je Bruno zaplakao za vrijeme Aninog nastupa. Jacques ih nije htio razdvojiti pa je odlučio mentorirati oboje.

'Ne žele biti pored Kate Middleton i princa Williama': Meghan i Harry sele iz Kensingtonske palače?

POGLEDAJTE VIDEO: Youtuberi zapalili set na regionalnom talent showu Videostar

Najčitaniji članci