Nina Kraljić otkrila: 'Javljaju mi roditelji da njihova djeca mogu zaspati samo uz moje pjesme' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 34

Nina Kraljić otkrila: 'Javljaju mi roditelji da njihova djeca mogu zaspati samo uz moje pjesme'

Nina Kraljić otkrila: 'Javljaju mi roditelji da njihova djeca mogu zaspati samo uz moje pjesme'
7

Pjevačica je na svojim društvenim mrežama otkrila čime se bavila zadnjih godina te najavila što svi mogu očekivati od nje. 'Osjećam veliku privilegiju da onima koje će zanimati ova tema mogu približiti i podijeliti informacije', napisala je

VIDEO

Pjevačica i naša bivša predstavnica na Eurosongu Nina Kraljić (29) ne libi se reći svoje mišljenje i kritizirati hrvatsku glazbenu scenu putem svojih društvenih mreža, ali sada je s pratiteljima odlučila podijeliti svoj novi uspjeh.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nina Kraljić vratila se na društvene mreže 01:19

Kraljić se educirala za zvukoterapeuta, a opisala je što to za nju znači.

- Kada se glazbom kreneš baviti radi želje da pomažeš i spoznaje koliko je glazba i zvuk moćan medij za psihofizičko zdravlje, želiš naći još dublje načine kako zvukom pomoći ljudima u svrhu opuštanja, prepuštanja i poticanja zdravlja i ta te misao ne pušta dok ne nađeš način do opsesije. Tada je srećom u moj svijet ušla edukacija za zvukoterapeuta i za sada (jer nikada nema kraja učenju) šest profesionalnih diploma sa jednom željom: da ljudima i na taj način približim snagu zvuka i vibracija. - započela je.

- Osjećam veliku privilegiju da onima koje će zanimati ova tema mogu približiti i podijeliti informacije o samoj zvukoterapiji i svom budućem radu. Pisati ću sve više o tome jer sam sve bliže ostvarenju tog sna i jako me čini sretnom, jer kad nađeš način kako pomoći drugima da se osjećaju bolje s onim što tebe najviše usrećuje, onda dobivaš pravi smisao - priznala je Nina.

Zahvalila se svojim vjernim pratiteljima i slušateljima.

- Najljepši je osjećaj bio kroz godine rada u glazbi čitati vaše poruke kako vaša djeca uspiju zaspati samo uz moju glazbi ili kako je netko upoznao ljubav svog života ili nakon dugo vremena plakao i puno, puno drugih divnih inspirativnih poruka i susreta. Glazba je terapija i to svi znamo bez obzira što se prečesto koristi kao zarada bez duše. I treba ju tretirati s najvećim poštovanjem. Jer zvuk je naš početak i kraj, naša utjeha i radost - rekla je.

Iako je kritizirala 'zaradu bez duše', Kraljić je prošli mjesec oštro komentirala postupke organizatora Festivala kajkavskih popevki u Krapini kad joj nastup nisu htjeli platiti. Nakon toga otkazala je nastup.

Vlatka Pokos brani Ninu Kraljić: 'Od umjetnika stalno očekujete da radi besplatno ili za slavu!'
Vlatka Pokos brani Ninu Kraljić: 'Od umjetnika stalno očekujete da radi besplatno ili za slavu!'

- Ja sam bila iskrena i stala iza sebe i svog poteza kao i uvijek. Međutim, iskrenost kod nas je umišljenost, bahatost i nepoznanica. Integritet je reći 'ne' tamo gdje svi govore 'da' ako je to tvoj 'ne'! Integritet je reći dosta iskorištavanju pa makar u zadnji tren i nastupanju besplatno, ako nastup nije humanitarne prirode - kazala je tada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 34

VIDEO