Obavijesti

Show

Komentari 30

Nina Morić: Umorna sam, ali još ne želim umrijeti...

Nina Morić: Umorna sam, ali još ne želim umrijeti...
6

Bivši suprug Corona zbog hrvatske manekenke je skrivao svoju novu ljubavnicu. Ipak, kaže da mu je Nina još uvijek velika ljubav, ali se neće pomiriti

VIDEO

Umornim i drhtavim glasom 32-godišnja se hrvatska manekenka Nina Morić javila na telefon talijanskom dnevnom listu.
- Umorna sam, ali ne želim umrijeti - rekla je za Il Giornale.
- Sada sam dobro, ali ne želim razgovarati - dodala je agresivnijim tonom i slušalicu predala odvjetnici Danieli Missagliji.
- Jadna, ona je tako dobra djevojka kojoj nedostaje pažnja - rekla je odvjetnica i još jednom ponovila da se Nina nije pokušala ubiti već se htjela naspavati. Podsjetimo, Nina je, dan nakon što se njezin bivši suprug Fabrizio Corona (34) ljubio s manekenkom Belen Rodriguez (24) podno Eiffelova tornja, popila 20 tableta za spavanje i završila u bolnici na ispumpavanju želuca. Talijanski mediji pišu kako su Belen i Corona u Parizu bili cijeli vikend te da su odsjeli u hotelu Ritz. Navodno su se strasti među njima konačno rasplamsale u prosincu, nakon što je ona izašla iz realityja “Otok slavnih”. Nisu se odvajali jedno od drugog pet dana.
- Stvoreni su jedno za drugo. U njihovu krevetu frcaju iskre strasti - rekao je njihov prijatelj. Vezu su tajili zbog Nine. Corona se navodno bojao njezine reakcije. Nina se sada odmara u svome milanskom stanu, a iz Zagreba joj je došla i majka.



CORONA: NINA JE JOŠ UVIJEK MOJA VELIKA LJUBAV
Ma, kakvo samoubojstvo! Ona nije dobro jer je malo umorna. Samo mi još fali da kažete da sam je ja gurnuo preko ruba. Nismo prekinuli zbog druge žene, ali ne mislim da ćemo se pomiriti. Nina je još uvijek moja velika ljubav - rekao je Fabrizio Corona, koji ju je pokupio nakon izlaska iz bolnice. Ninina prijateljica Lele Morra talijanskim medijima rekla je kako manekenka često uzima tablete.
- Ovaj put malo je pretjerala, ali sigurna sam da se nije pokušala ubiti. Previše voli svoje dijete - rekla je Lele. U međuvremenu tetak Nine Morić, Slavko Sakoman otrkiva kako se manekenka posvađala s Fabrizijom istog dana kad je popila tablete.
- Nina je nazvala Coronu, a na telefon joj se javila ta ženskica. Nina je burno reagirala, a recite mi koja žena ne bi - izjavio je Sakoman za Jutarnji list.

ZBOG BELEN IŠAO NA MALDIVE
Nina i Corona rastavili su se lani nakon što je izašao iz zatvora gdje je bio zbog navodnog ucjenjivanja poznatih kompromitirajućim fotografijama. Ona živi u stanu s njihovim sinom Carlosom Marijom (6), a Corona ima stan nedaleko od nje. Nakon što ga je ostavila, Corona je javno molio Ninu da mu se vrati, no, kako talijanski mediji prenose izjave nekih dobro upućenih ljudi, Corona je i prije ljubovao s vrckavom Belen. Podsjetimo, u relityju potkraj godine ljubila se s bivšim mužem Ivane Trump Rossanom Rubicondijem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu