Obavijesti

Show

Komentari 45

Nina prije 'furala' minice, a sad nosi odijela i raskošne toalete

Nina prije 'furala' minice, a sad nosi odijela i raskošne toalete
14

Na samim počecima Ninini glavni aduti bili su kratke haljine i 'rakun make-up', a sad više voli odijela i duge haljine. Prisjetili smo se nekoliko Nininih izdanja od početka karijere sve do danas...

VIDEO

Kada god su se stvarale neke liste najbolje odjevenih Hrvata ili birale modne ikone, Nina Badrić (47) uvijek je bila pri samom vrhu, ako i ne na samom vrhu tih lista, tvrdi naš modni kritičar Neven Ciganović.

On poznaje pjevačicu još od srednjoškolskih dana kad su izlazili na tada najpoznatija zagrebačka mjesta.

- Nina se već tada jako isticala u masi svojim stilom odijevanja. I ona, kao i ja, u to vrijeme smo radili u dva najpoznatija butika u gradu, a vjerujte mi tad se u butiku nije mogao zaposliti bilo tko. Tamo su radili najbolji komadi - otkriva Ciganović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:11

U to vrijeme je Nina počinjala glazbenu karijeru, a otpočetka joj je fokus bio na dobrom stajlingu. Istodobno je pratila i glazbene i modne trendove, dodaje Neven.

- Nina je ‘rasturala’ jer joj je baš zbog rada u butiku bilo prvoj sve dostupno. Mislim, Nina je bila komad, a zgodnoj curi je sve stajalo - prisjeća se stilist, koji je nekoć radio s Ninom.

Tad je pjevačica prvi put obojila kosu u plavo i bila je mršavija nego ikad.

- Dok sam joj ja radio stajlinge, to je značilo da mora uskakati u ‘mikro seksi krpice’, primjerice, hot pants. Tu nije bilo mjesta višku kilograma. Tu njezinu fazu smo nazvali ‘Nina-Madonna faza’ - kaže Neven. Prisjetili smo se nekoliko Nininih izdanja od početka karijere sve do danas.

Pjevačica je 1998. isticala svoje obline pa smo je imali prilike vidjeti u uskoj crnoj mini haljini.

- To je Nina iz svoje ‘Italo Disco’ faze. Na počecima karijere je bila jako mršava, tako da je mala crna haljina koju je nosila na ovoj slici zaista bila mala, a ‘rakun make-up’ je u to vrijeme bio izuzetno popularan - komentira.

Badrić sve češće danas nosi odijela, ali to joj je stil od početka karijere.

- Bez obzira na to koliko je pratila trendove, uvijek je voljela nositi odijela - kaže Neven. Pjevačica se prvi put na naslovnici časopisa pojavila kad je imala 19 godina. Tad se fotografije nisu fotošopirale kao sad.

- Sama sam se našminkala i obukla. Najdraži su mi ti počeci karijere - rekla je svojedobno Nina.

U počecima se Nina Badrić nije ustručavala odjenuti dekoltirane i kratke haljine, a Neven kaže kako se tada vidjelo da se sjajno osjećala u svom tijelu.

- Badrić je imala i J.Lo fazu - prisjeća se Ciganović te je tada dobila koji kilogram viška na oblinama.

- Vjerujem da je tada sve otišlo k vragu te se Nina od tada bori s pokojom kilom više, što joj ja ponekad zamjerim, ali samo zato što znam koliko ona može, kad želi, biti disciplinirana i dovesti liniju do savršenstva - tvrdi Neven.

Puno puta su je gledatelji i dežurni komentatori na internetu kritizirali zbog viška kilograma, ali Neven ima za to objašnjenje.

- Htio bih napomenuti da je Nina jedna od onih osoba kojoj kamera zaista dodaje nekoliko kilograma. Svaki kilogram viška se na njoj pred objektivom jako vidi. Kad Ninu sretnete uživo, uvijek ostanete u čudu koliko je ona zapravo sitna - ispričao je. Otkako se udebljala nekoliko kilograma, Nina nije najpažljivije odabirala modne kombinacije.

Neven kaže kako joj je jedan od boljih odabira bila duga svijetloplava haljina otvorenih ramena jer je rukavima pokrila biceps. Najbolje joj, po njegovu mišljenju, stoje zatvorenije haljine jer pokrivaju njezina najproblematičnija mjesta.

- Dosad smo već vidjeli da Nina voli nositi dekoltirane haljine jer su joj grudi najveći adut, ali ‘zakopčani’ stil joj bolje stoji - zaključuje Neven.

Zagreb: Dodjela 17. Story Hall of Fame nagrada
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu