Obavijesti

Show

Komentari 125

Nina: Rozgi želim sve dobro u karijeri, Eurosong se ne odbija

Nina: Rozgi želim sve dobro u karijeri, Eurosong se ne odbija
3

Nina je komentirala medijske napise da ide na Eurosong kao zamjena Jeleni Rozgi koja je odbila ići. Kaže da ona ne zna što se događalo, ali joj je čast što ona ide

VIDEO

Nisam bila na skijanju, niti sam se odmarala. Mislila sam da će ovaj prvi mjesec u godini biti miran, ali iznenadila sam i samu sebe odlukom da predstavljam Hrvatsku na Euroviziji. Imam neki dobar osjećaj i mislim da imam dobru pjesmu, rekla je Nina Badrić na Narodnom radiju. 

Pjevačica će ove godine predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Azerbejdžanu. Spremne ima dvije pjesme od kojih će odabrati jednu, a obje potpisuje i autorski. Smatra da je sad pravo vrijeme da proba nešto takvo. Komentirala je i medijske napise da ide na Eurosong kao zamjena Jeleni Rozgi koja je odbila ići.  

- Jeleni želim svako dobro u životu i u karijeri. Ne znam što se događalo, samo znam da je velika čast biti pozvan i predstavljati svoju zemlju glazbom na najljepši mogući način. To je poziv koji se ne odbija - kaže Nina.   

Ninu na Eurosong zvali i iz BiH

Ovo Nini nije naime prvi direktni poziv za Eurosong. Prije nekoliko godina pozivnicu joj je uputila delegacija Bosne i Hercegovine da ih predstavlja s pjesmom 'Da se opet tebi vratim'. 

- Bila mi je to velika čast. Sama činjenica da te zove zemlja iz koje nisi je odraz poštovanja i zauvijek ću im biti zahvalna - rekla je Nina koja je taj poziv ipak odbila. 

Nina se ove godine nada dobrim bodovima od susjeda. Sviđaju joj se i izvođači koji predstavljaju države iz okruženja, kaže da je možda i to bio jedan od razloga što je odlučila sudjelovati u natjecanju.

- Kud ćeš bolje ekipe. Smijat ćemo se, zezat ćemo se i uživat ćemo - rekla je Nina o druženju s Kaliope, Rambom Amadeusom, Željkom Joksimovićem i Mayom Sar.

Što se tiče taktike koju će koristiti za što bolji plasman Nina kaže da će biti ono što je jer smatra da to svugdje prolazi. 

- Čim se počnemo dodvoravati tu gubimo. Treba biti skroman i realan. Sve je moguće i biti prvi i zadnji, ne isključujem ni jedno ni drugo - kaže Nina koja Eurosong shvaća kao još jedan izazov u životu i pristupa mu odgovorno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine